27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][15]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista - Tapahtumat

Hyvää Naistenpäivää!

Naisten suosikkikiertue Anna Golf Tour kiertää tulevalla kaudella kattavasti ympäri Suomea

Golfkausi lähestyy jo kovaa vauhtia. Tuleva kesä pitää jälleen sisällään useita Anna Golf –tapahtumia naisgolfareiden iloksi.

Suomen suurin naisgolfareiden yhteisö ja kiertue Anna Golf Tour on kasvattanut suosiotaan naisgolfareiden keskuudessa jo useita vuosia. Golfpisteen ja Anna-lehden yhteistyössä järjestämä kiertue sisältää tänä vuonna kaikkiaan kahdeksan osakilpailua kotimaisilla huippukentillä sekä finaalin Euroopan huippukohteessa syksyllä 2020.

Kiertue käynnistyy tuttuun tapaan suuren avajaistapahtuman myötä Pickala Golfissa 23. toukokuuta. Tapahtuma kerää paikalle noin 200 naisgolfaria nauttimaan kauden avauksesta, yhdessäolosta sekä kisatunnelmasta. Päivän aikana kilpaillaan kaksi erillistä osakilpailua Seaside ja Park -kentillä. Anna Golf Tourin osakilpailuja järjestetään kesän aikana kattavasti ympäri Suomea aina Ouluun asti, jolloin on vuorossa kiertueen viimeinen osakilpailu 2. elokuuta.

Jokaisen osakilpailun voittaja kutsutaan kiertueen kustantamalle Anna Golf -finaalimatkalle ulkomaan huippukohteeseen. Matkan laadukkaista järjestelyistä vastaa Golf Tailors, joka myös myy matkalle paikkoja mikäli kisaonni ei suosi kesän aikana. Viime vuonna Anna Golf -kausi huipentui finaalimatkaan Marrakechiin, Marokkoon, jonne lähti mahtava yli 30 naisgolfarin porukka.

Anna Golf Tour on avoin kaikille yli 18-vuotiaille golfia harrastaville naisille. Kilpailut ovat rentoja ja yhteisöllisiä tapahtumia, joihin kaiken tasoisten naisgolfareiden on helppo osallistua. Laadukkaat järjestelyt ja lukuisat erilaiset erikoiskilpailut takaavat hemmottelevan ja elämyksellisen golfpäivän. Pelimuotona on henkilökohtainen pistebogey 4/5 tasoituksin. Osallistumismaksu sisältää runsaan buffetaamiaisen, rangepallot, greenfeen, lounaan, laadukkaan tuotejakelun sekä useita mielenkiintoisia erikoiskilpailuja.

Anna-lehti julkaisee monipuolisen golfteemanumeron toukokuun lopussa, joka sisältää jälleen tuhdin paketin golfia ja lifestylea naisgolfarin näkökulmasta. Lehti lähetään Anna-lehden tilaajien lisäksi golfaaviin naistalouksiin.

Anna Golf on kiertueen lisäksi myös tiivis naisgolfareiden yhteisö Facebookissa. Anna Golf Facebook-ryhmä on kerännyt jo yli 3.200 aktiivista jäsentä, jotka jakavat ryhmään tunnelmia kentältä ja golfmatkoilta ympäri maailmaa. Anna Golf Facebook-ryhmästä on löydetty peliseuraa niin ulkomaanmatkoille kuin kotimaan kentillekin. Ryhmässä järjestetään säännöllisesti myös erilaisia arvontoja yhteistyökumppaneiden toimesta. Parhaillaan on käynnissä Naistenpäivän arvonta, jossa voi voittaa Bagboy-kärryt.

Anna Golf Facebook-ryhmään pääsee liittymään täältä!

Katso Anna Golf Tourin kiertueaikataulu: www.annagolf.fi

Nähdään Anna Golf Tourilla!

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje