20.–27.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[4][6]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Huipputapahtuman sekoileva tuotantotiimi etsi Yyterin kenttää ja pohti ruohon merkitystä golfissa

Tomi Natri (vas.) ja Jere Jaakkola tekivät kahden miehen tour-tuotannon.

Suomen suosituimman businessgolfliigan, Audi Businessaamu, kotimaan kausi huipentui Lucky Winners hosted by Mandatum Life -kutsukilpailuun.

Golfpisteen Audi Businessaamu -golfkiertueen Suomen finaali pelattiin tiistaina Porin kahdella golfkentällä, Yyteri Golfissa sekä Porin Golfkerhon Kalafornian kentällä. Mukana oli yhteensä 82 kahden pelaajan joukkuetta eli 164 yrityspäättäjää ympäri Suomen.

Audi Businessaamu on Suomen suosituin businessgolfliiga, jonka alkulohkot pelataan arkiaamuisin 9-reikäisinä reikäpeleinä. Parhaat etenevät välieriin ja välierien voittajat edelleen Slovakian Penati Golf Resortissa pelattavaan finaaliin.

Viimeiset kaksi finaalipaikkaa ratkaistaan tuttuun tapahtumaan ylistetyssä Lucky Winners hosted by Mandatum Life -tapahtumassa, josta on tullut Golfpisteen kokeneen tapahtumaorganisaation todellinen näyteikkuna, jossa kilpailijoista pidetään huolta sekä kentällä että pelitapahtumien ulkopuolella.

Lucky Winnersin pelaajapalaute on ollut erinomaista, ja kiertueen pitkäaikaiset pääyhteistyökumppanit ovat vakuuttuneet sekä järjestelyistä että kiertueen hyödyllisyydestä yrityksilleen.

Golfpiste halusi kiertuejärjestäjänä panostaa tänä vuonna myös tapahtuman ”televisiointiin” ja tilasi kahden miehen tuotantotiimiltä tour-henkisen koostevideon päivän tapahtumista Yyterin kisakentällä. Kuinka lähelle tour-tunnelmaa lopulta sitten päästiin, no, katso video alta ja päättele itse…

Varoitus! – Video saattaa sisältää tuotesijoittelua – sekä vaikeasti aukeavia inside-vitsejä…

Kausi 2020 oli Audi Businessaamu -kiertueelle järjestyksessään jo kahdestoista. Oman mausteensa kauteen toivat luonnollisesti koronarajoitukset, mutta kausi saatiin vietyä poikkeusjärjestelyin lähes aiotusti läpi. Perinteisesti Vierumäellä pelattu Lucky Winners siirrettiin länsirannikolle Poriin Yyterin Virkistyshotellin toimiessa tapahtuman erinomaisena tukikohtana.

Ensi vuoden huhtikuussa pelattavaan Slovakian finaaliin etenivät viimeisinä joukkueina Ari Hirvosen ja Joonas Jääskeläisen edustama Qentinel Yyterin kentältä sekä Tuukka Mäkisen ja Tommi Lammin tähdittämä Cobra Puma Golf Kalaforniasta. Katso alta kaikki Lucky Winners -kilpailujen tulokset.

Lucky Winners 2020

Tulokset – Yyteri
Tulokset – Porin Golfkerho

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)

 • golftintti says:

  Kotikentän parkkipaikalle oli joku dumpannut parikymmentä tyhjää oluttölkkiä. Niitä löytyy tietysti myös tiiauspaikoilta ja väylien varrelta metsistä.
  Kuulin sitten, että jollain kentällä golfauton vuokraamista avitetaan hintaan kuuluvalla sixpackillä.
  Alkoholi ei kuulu kentälle eikä todellakaan tölkkien jättäminen alueelle. Väliaikaolut tai -siideri ei pelitaitoihin vaikuta, mutta kerran naukkailevan ryhmän perässä pelanneena en haluaisi kokea samaa uudestaan.
  Golfauto ei myöskään ole leikkikalu, jolla järjestetään turnajaisia kentänhoitajien kauhuksi.
  Autojen käyttö on lisääntynyt hurjasti, nuorillakin, mutta lieneekö syynä vähäinen golfkokemus, että siinäkin etiketti on unohtunut.

 • pirdie says:

  Kuten varmaan olen jo aiksemmin todennut golfautoista ja alkoholista. Eivä sovi yhteen, kyseessä rattijuopumus. Ei muuta kuin poliisi paikalle puhalluttamaan.