26.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][0]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

eBirdien odotettu päivitys julki – tasoituskierroksen voi nyt kirjata mobiilisti

Tasoituksen muutokset päivittyvät eBirdie-sovelluksen kautta suoraan Golfliiton ja seurojen tietokantoihin.

Virallisen tasoituskierroksen voi tällä kaudella kirjata Golfliiton eBirdie-mobiilisovelluksella. Suomen Golfliitto ja Golf GameBook julkaisivat odotetun uudistuksen tänään perjantaina golfmessujen avauspäivänä.

Tasoituskierroksen voi jatkossa merkitä eBirdie-sovelluksen mukana tulevaan Golf GameBook-sovelluksen digitaaliseen tuloskorttiin. Kierrostuloksen perusteella määräytyvä uusi tasoitus päivittyy suoraan Golfliiton ja seurojen tietokantoihin.

Tutustu uudistuksen toimintaperiaatteisiin alla olevan videon kautta.

”Golfliiton ja GameBookin kumppanuus tarjoaa suomalaisgolfareille nykyaikaisen ja toivotun palvelun, joka samalla valmistaa kohti vuonna 2020 voimaan tulevaa kansainvälistä tasoitusjärjestelmää. Uudistus tekee Golfliitosta edelläkävijän lajin digitalisoitumisessa maailmanlaajuisesti”, sanoo Golfliiton puheenjohtaja Hanna Hartikainen.

Uudistusta pääsevät käyttämään kaikki eBirdie-sovelluksen käyttäjät. eBirdie-sovellus on ladattu sovellukaupoista jo lähes 80 000 kertaa.

Golfliitto ja GameBook kehittävät digitaalisia golfpalveluja jatkossakin. Seuraavaksi tarkoituksena on laajentaa digipalvelut sääntöihin ja lajin aloittamiseen. Digitaalisen asiakaskokemuksen rooli kasvaa koko ajan, ja Golfliiton tehtävä on palvella golforganisaatioita ja pelaajia mahdollisimman hyvin niin palveluntarjoajana kuin avoimen ekosysteemin mahdollistajana.

GameBook on uudistanut viimeisen vuoden aikana koko Golfliiton digitaalisen ekosysteemin. Maaliskuussa otettiin käyttöön GameBookin kehittämä Golfliiton uusi golfseuroja palveleva tietojärjestelmä.

eBirdie ja Golf GameBook -sovellukset toimivat iOS- ja Android-laitteilla, ja ne löytyvät App Store ja Google Play -sovelluskaupoista.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje