Ursula Wikström hivuttautumassa jälleen voittokahinoihin - Golfpiste.com

17.9.–24.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][19]
KilpailuaSuomalaista

17.9.–24.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][19]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Ursula Wikström hivuttautumassa jälleen voittokahinoihin

Ursula Wikström lähtee viikonloppuun loistavista asemista. Kuva: Mark Runnacles/LET

Emily Penttilä pelasi yhden toisen kierroksen parhaista tuloksista.

Solheim Cup aiheutti Ladies European Tourilla lyhyen kilpailutauon, mutta Ursula Wikström ei sillä välin unohtanut miten hyvää golfia pelataan.

Elo-syyskuun vaihteessa top 3 -sijoituksen Irlannin avoimissa ottanut Wikström (-6) pelasi Espanjassa La Sella Openin toisella kierroksella tuloksen 70, ja on kilpailun puolivälissä jaetulla neljännellä sijalla.

Wikström on kärkipaikkaa jakavia Kirsten Rudgeleytä, Sara Kouskovaa, Virginia Elena Cartaa ja Helen Briemiä (-7) lyönnin perässä, joten näkymät voittotaisteluun toisessa peräkkäisessä kilpailussa ovat mainiot.

”Oli vähän enemmän tuulta iltapäivästä, ja Bermuda-griinit tuntuivat vähän haastavammilta putata tänään, mut ihan hyvin sai pidettyä itsensä asemissa”, Wikström sanoi.

Hän pelasi etuysin (kentän 10–18) ehyesti kaksi alle, mutta toisella kenttäpuoliskolla tuli pieniä vastoinkäymisiä. Kahden bogin lisäksi Wikström onnistui tekemään takaysillä myös kaksi birdieä, joista jälkimmäinen tuli mukavasti viimeiselle reiällä.

Yhdestä päivän kovimmista esityksistä La Sella Golf Resortin kentällä vastasi Emily Penttilä (-5), joka kiipesi tuloksellaan 67 jaetulle kahdeksannelle sijalle. Penttilän uran paras LET-sijoitus on peräisin tältä kaudelta, kun hän ylsi Helsingborgin turnauksessa kesäkuussa 13:nneksi.

Avauskierroksella erinomaisesti pelannut Elina Nummenpää (-2) käytti perjantain kierrokseen 75 lyöntiä, ja putosi jaetulle 24. sijalle.

Myös Sanna Nuutinen (-1) on menossa jatkoon, mutta Noora Komulaisen (+1), Tiia Koiviston (+1) ja Linda Osalan (+10) pelit Alicantessa jäivät kahteen kierrokseen.

Lue seuraavaksi: Nummenpää tykitti LET-kisan johtoon – myös Wikström keikkuu kärjen tuntumassa

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje