[11][17]
Nordic League

Juuso Kahlos Ecco Tourin kisan paalulle – pelasi takaysin 29 lyönnillä

Pickala Golfin kasvatti aloittelee ensimmäistä kokonaista kauttaan ammattilaisena.

Nordic Liigan talvisarjan toinen kilpailu käynnistyi suomalaisittain iloisissa merkeissä kun Juuso Kahlos ampaisi ensimmäisen kierroksen päätteeksi tuloslistan kärkipaikalle.

Sunnuntaina upean 63 lyönnin kierroksen pelannut Kahlos oli vahvassa vedossa etenkin kentän jälkimmäisellä yhdeksiköllä, jonka hän pelasi kolmen birdien ja 18. reiän eaglen siivittämänä 29 lyönnillä.

Etuysin saldo käsitti kolmen birdien ohella PGA Catalunya Resortin Stadium-kentän toisella reiällä tulleen päivän ainoan bogin.

Mika Piltzin valmennettavan tavoin tuloksen 63 samalla kentällä löi myös Norjan Torbjørn Johansen.

Kahlos sijoittui aiemmin tällä viikolla pelatussa talvisarjan ensimmäisessä kilpailussa 16:nneksi.

Entinen maajoukkuepelaaja ylsi viime keväänä opinahjonsa University of Central Florida -joukkueen riveissä NCAA-finaaliin eli nationaleihin. Kahlos sai samalla liikuntatieteelliset opintonsa valmiiksi, ja ryhtyi myöhemmin kesällä ammattilaiseksi.

Top 10:een Barcelonassa mahtuu myös yhdeksättä sijaa jakava Lauri Ruuska (67), joka oli avauskisan ainoa kymmenen joukkoon mahtunut suomalainen.

PGA Catalunya Resort Championship -kilpailun tulokset ovat paremmin vertailukelpoisia, kun kaikki kilpailijat ovat pelanneet kertaalleen golfkeskuksen molemmat turnauskentät.

Kilpailuun osallistuu kaikkiaan yhdeksän suomalaispelaajaa.