[13][13]

[13][13]
Finnish Tour

Koivu ja Barrett kauden avauskisan ykköset Finnish Tourilla

Kim Koivu vei Nordcenterin FT-turnauksen nimiinsä viimevuotiseen tapaan. Kiertueella debytoinut Daniella Barrett venyi heti isoon menestykseen.

Toisen kierroksen tavoin kuutosella alkavan tuloksen (69) pelannut Kim Koivu (-4) nousi lopulta FT:n kauden avausturnauksen ykköseksi. Eroa Matias Honkalaan kertyi kaksi lyöntiä.

Koivun tuloskortti oli erikoista luettavaa, sillä hän ei tehnyt kierroksellaan yhtään birdieä. Sitä vastoin hän onnistui tekemään kaksi eaglea.

”Etuysillä tuli paljon pareja putkeen, mutta sitten upotin kasilla sellaisen 25-metrisen eaglen griinin ulkopuolelta. Se antoi uskoa peliin, ja sain lyötyäkin parempia svingejä sen jälkeen. Toinen eagle tuli viidennellätoista, kun löin 74 metristä suoraan mukiin”, Koivu sanoi.

Kilpailussa toiseksi tullut Matias Honkala on saanut tähän kauteen lentävän lähdön. 17-vuotias nuorukainen voitti viime viikonloppuna FJT:n osakilpailun hurjalla tuloksella, 200 (-16).

Kisaa kaksi päivää johtanut Peter Erofejeff (-1) pelasi vaisusti päätöskierroksella, ja sijoittui parhaana ammattilaisena kolmanneksi.

Finnish Tourilla debytoinut Daniella Barrett (+8) otti voiton heti ensimmäisessä naisten sarjan turnauksessaan. Toisen sijan jakaneet Jenni Soikkeli ja Karina Kukkonen jäivät neljän lyönnin päähän.

”Ihan hieno fiilis tällä hetkellä, kiva voittaa. Arvostan tätä todella paljon. Oli aika siistiä voittaa heti ensimmäisessä Finnish Tour -kilpailussa”, Barrett sanoi.

”Lähipeliä olisi voinut parantaa, mutta vaikeat lipunpaikat tekivät puttaamisesta normaalia vaikeampaa.”

Finnish Tour jatkuu kahden viikon kuluttua Vanajanlinnassa.

Lähde: FT:n tiedote