11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Titleistiltä uuden sukupolven huippuraudat

Titleistin uudet MB- ja CB-raudat edustavat merkin tuttua klassista linjaa. Kuva: Acushnet Company

Acushnet on ensiesitellyt Titleistin uudet MB- ja CB-raudat. Kaksikko korvaa merkin mallistossa edelliset, vuonna 2009 markkinoille tulleet raudat. Uudet mallit eivät poikkea olennaisesti Titleistin 710-sarjan taotuista raudoista. Kysymys on pitkälti kasvojen kohotuksesta.

MB- (muscle back) ja CB (cavity back)-rautojen näkyvin muutos on havaittavissa lavan selkäpuolella. Muotoilussa on pyritty saamaan painotusta tehokkaammin lavan kärki- ja kantaosiin, jotta myös taotuista raudoista pitävät saisivat enemmän anteeksiantavuutta reunaosumiin. Myös suoraan sweet spotin taakse on teetetty enemmän painoa, mikä antaa keskiosumalle muhkeamman tunteen.

Rautojen

Rautojen ylä- ja kärkilinjan korostus helpottaa mailan suuntaamista. Kuva: Acushnet Company

Rautojen kärki- ja ylälinjaa on korostettu selkeämmän suuntaamisen mahdollistamiseksi. Lavan satiinikäsittely puolestaan eliminoi häikäisyn vaikutusta kirkkaalla säällä. Ohuempi pohjainen CB on tarkoitettu pelaajalle, joka ei suosi jyrkkää palloontulokulmaa. MB on leveäkantaisempana voimakkaammin alaspäin lyövän vaihtoehto.

Molemmat hiiliteräksestä taotut 712-sarjan raudat on varustettu Dynamic Goldin teräsvarsilla ja Golf Priden Tour Velvet -gripeillä. Sekä oikea- että vasenkätisenä saatavien mailojen jälleenmyynti käynnistyy loppuvuodesta.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)