25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

McIlroyn tykki pian kauppojen hyllylle

Titleistin uutuusdraiverit saapuvat jälleenmyyjille loppusyksystä. Kuva: Acushnet

Titleist on tuomassa syysmarkkinoille kaksi uutta draiveria. 913 D2 ja D3 edustavat Titleistillä toisen sukupolven säädettäviä draivereita. Näiden mailojen tärkeimpinä ominaisuuksina valmistaja lupaa anteeksiantavuuden ja suuremman nopeuden pallolle.

Draivereiden titaanista taotun lapa-insertin avulla sweetspotin pinta-ala on saatu isommaksi. Keskeltä paksumpi insertti kapenee kohti lavan reunaosia antaen pallolle osumassa suuremman lähtönopeuden. Titleist mainitsee tämän ominaisuuden säilyvän hyvin niin korkeissa ja matalissa kuin lähempänä kärkeä ja kantaa olevissa osumissa.

Titleist 913 D2:lla lyödyt pallot spinnaavat vähemmän kuin edellisellä 910-mallisella draiverilla – kiitos keskemmälle lavan ydintä siirretyn painopisteen. Tämän johdosta sekä D2 (460 cc) että D3 (445 cc) tarjoavat pallolle samanlaisen lähtökulman ja spinnin.

Lavan koon puolesta D2 on luonnollisesti anteeksiantavampi versio kuin kompakti ja enemmän työstömahdollisuuksia tarjoava D3. Näistä jälkimmäinen on myös maailman ykkösen Rory McIlroyn käyttämä draiveri. McIlroy testasi mailaa ensimmäisen kerran kesäkuussa ja otti sen vakituiseen käyttöön kotimaassaan pelatussa Irish Openissa.

Titleistin uutuusdraivereita on saatavana suoraan viidellä erilaisella varsivaihtoehdolla pelaajan oman mieltymyksen mukaan. Varastossa olevat varret:

Mitsubishi Diamana Plus White Mitsubishi Diamana Plus Blue Mitsubishi Titleist Bassara W Aldila RIP Phenom Aldila RIP Alpha Titleist 913 D2 ja D3 -draivereiden suositushinta on 399 euroa. Mailojen toimitus jälleenmyyjille käynnistyy marraskuun alussa.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)