11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Lisää virtaa välineistä

Juhani Virtanen ja Duca Del Cosmon suosituimmaksi ennakoitu kenkämalli.

Golfalan maahantuojat järjestivät toisen kerran yhteiset kaupan ostopäivät. Viimevuonna tapahtuma pidettiin Hartolassa, nyt Vääksyssä Hotelli Tallukassa.

”Tämä on kustannustehokas tapa useimmille maahantuojille tavata asiakkaita ja lisätä tuotteittensa tunnettuisuutta”, perusteli alalla jo vuodesta 1982 toiminut Markus Kolinen.

Osastoja oli lähemmäs kaksikymmentä. Vaikka mullistavia uutuuksia ei tapahtumassa ollutkaan, paljon edellisvuosien malleista parannettua viehettä oli kuitenkin tarjolla.

Pikkupoika karkkikaupassa

JuhaJuha KlinganKlintrade on noussut muutamassa vuodessa varsin merkittäväksi tekijäksi golfalan maahantuojana. Tämä ei ole ihme , sillä Klinga toimi aiemmin lähes 20 vuoden ajan vähittäiskaupassa yrittäjänä. Viimeisin myymälä oli 1200 neliöinen K-Supermarket Lappeenrannassa.

”Päätin vaihtaa alaa ja hetken aikaa mietittyäni käynnistin Klintraden kautta golfvälineiden maahantuonnin. Olo on jatkuvasti kuin pikkupojalla karkkikaupassa. Maailma on täynnä mielenkiintoisia tuotteita, niistä pitää vaan poimia sellaiset jotka kiinnostavat kauppiasta ja kuluttajaa. Työ on sikälikin mielekästä, että tässä pääsee asiakkaan iholle, hyvään vuorovaikutukseen. Henkilökohtainen myyntityö on konkreettista,” Klinga kuvailee.

Kun Klingaa pyytää ottamaan kuvausta varten yhden kauden 2012 menestystuotteista esiin, hän tuo välittömästi esille kaksi Sun Mountainin vedenpitävää kantobägiä.

”Sun Mountainin bägit ovat varsin arvostettuja ympäri maailman . Toimme ensimmäisenä markkinoille vedenpitävät kantobägit, niihin panostamme tulevallakin kaudella varsin paljon. Uutuusmalliemme hinnat ovat 300-350 euron välillä. Toki ne ovat kalliimpia kuin useimmat tavalliset, mutta ominaisuuksiltaan myös hintansa arvoisia”, Klinga vakuuttaa.

Maahantuonnissa ovat myös Golf Budddy GPS-laitteet, MD Golfin mailat, Backtee-vaatteet sekä aurinkolasit. Kaudelta 2012 Klinga odottaa paljon uudelta MD Golfin Seve Icon-mallistolta. Varsin hyvän vastaanoton on saanut jatkuvasti kehittyvä Golf Buddy, joka toimii pelaajan kartturina ja etäisyysmittarina kentillä ympäri maailman.

Clevelandin wedget spinnaavat tehokkaasti

AmmattilaistenNico´s GolfinJuhani Virtanen esitteli ylpeänä Clevelandin taottuja 588 wedgejä. ”Riippumattoman tutkimuslaitoksen mukaan nämä spinnaavat tehokkaammin kuin mitkään muut markkinoilla olevista. Jos meidän saamamme luku on sata, lähin kilpailija pääsee lukuun 93”, Virtanen antaa esimerkin. Wedget tulevat markkinoille vuodenvaihteen jälkeen ja ne maksavat 169 euroa.

Cleveland on dollareissa mitattuna maailman viidenneksi suurin golfvälineiden valmistaja Taylor Maden, Titleistin, Callawayn ja Pingin jälkeen. Samaan konserniin kuuluvaa Srixonia maassamme edustaa Diswest.

Cleveland tuo markkinoille myös kokonaispainoltaan kevyimmän draiverin (265 gr). Mailan hinta tulee olemaan noin 450 euroa.

”Keveys antaa mahdollisuuden saada mailanpäähän lisää vauhtia ja lyöntiin täten pituutta. Uskon, että tämä tuote puraisee varsinkin seniori-ikäisiä”, Virtanen toteaa.

Juhani

Osaston täkynä ja katseenvangitsijoina toimivat Duca del Cosmon street-malliset golfkengät. Tuotemerkillä on erittäin arvostettu maine ja kävelykenkämallisten kenkien kysynnän lisääntyessä varsin hyvät mahdollisuudet edelleen kasvattaa markkinaosuuttaan Suomessa. Hintaa suosituimmaksi ennakoidulla kengällä tulee olemaan kaupan hyllyllä 169 euroa.

Lisää tuoteuutuuksia golfvälinekaupan ostopäiviltä keskiviikkkona….

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)

    seija rautkorpi (virtanen) says:

    Hei juhani, muistatkohan minut vielä? Pentin sisar. Tiedät kai Helvin kautta, etttä Pentti poistui keskuudestamme elokuun alussa täysin yllättäen Haartmanin sairaalassa vietetyn 3 viikon jälkeen. Oli se tosi ikävää ja surullista. Nyt hän lepää Myrskylän hautausmaalla äidin ja papan kanssa. Niin päättyi hänen aika raskas ja yksinäinen elämänsä. Onneksi hän löysi golfin, nautti siitä ja pääsi kavereitten seuraan. Jonkinlaisen muurarien mestaruudenkin hän pelasi erään lehtileikkeen mukaan. Hän osteli paljon välineitä, jotka toivon sinun nyt ottavan kauppaasi myytäväksi. Ehkä tulet joskus lähiaikoina sinne käymään js katsomaan mitä kaikkea sieltä löytyy. Puh. 054127195. Yst.terv. seija n osteli paljon välineitä, jotks toivon sinin ottsvan kappaasi myuntiin.