11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Golf GameBook kovassa seurassa kansainvälisille markkinoille

Gamebookin iPhone-sovellus.

Britanniassa juuri käynnistyneessä BMW Road to Gleneagles 2014 -kampanjassa BMW hyödyntää GameBookin tarjoamia mainosmahdollisuuksia osana Ryder Cup -kumppanuuteensa liittyvää markkinointia.

BMW on toiminut joka toinen vuosi Euroopan ja Yhdysvaltojen joukkueiden välillä pelattavan perinteikkään Ryder Cupin virallisena kumppanina vuodesta 2006 lähtien ja halusi tällä kertaa lähteä kokeilemaan aivan uudenlaista markkinointikanavaa.

”GameBookin avulla BMW tavoittaa brittiläiset golfarit riippumatta siitä, missä ja milloin he golfia pelaavat. Sovelluksemme toimii tuloskorttina ja kulkee siten pelaajan mukana koko golfkierroksen ajan. GameBookin tarjoamat mainosmahdollisuudet on suunniteltu golfin ehdoilla, lajia ja sen perinteitä kunnioittaen”, kertoo GameBookin perustajiin lukeutuva toimitusjohtaja Mikko Manerus.

Osa BMW Road to Gleneagles 2014 -kampanjaa on arvonta.

”GameBook-sovelluksella pelatut golfkierrokset toimivat ikään kuin arpalippuina ja kesäkuun alussa arvomme onnellisen voittajan, jolle BMW tarjoaa VIP-matkan tänä vuonna ensimmäistä kertaa golfin syntysijoilla Skotlannissa pelattavaan Ryder Cupiin”, Manerus selvittää.

Manerus on innoissaan yhteistyöstä, sillä vaikka GameBookilla on kokemusta vastaavanlaisista kampanjoista, ovat BMW ja Ryder Cup kumppaneina kovia kiinnityksiä.

BMW:n ohella mukaan ovat innostuneet myös omien alojensa huippunimet Acushnet ja De Vere.

Acushnet on mukana kampanjassa tuotemerkeillään Titleistilla ja FootJoylla. 16 arvostettua golfkenttää Britanniassa pyörittävä luksushotelliketju De Vere puolestaan isännöi kampanjan päätteeksi järjestettävää turnausta, jossa Ryder Cup -lipuista taistellaan aikaisemmin Ryder Cup -areenana toimineella The Belfry -kentällä.

Ainutlaatuinen tapa tavoittaa golfarit

Golf GameBook kertoo, että heidän sovelluksensa käyttäjät profiloituvat sekä aktiivisiksi golfareiksi että uudesta teknologiasta kiinnostuneiksi edelläkävijöiksi, ja se tekee heistä monille mainostajille erityisen kiinnostavan kohderyhmän.

GameBookin vahvuus on yrityksen mukaan se, että se pystyy palvelemaan niin mainostajia kuin golfareitakin.

”GameBookin arvo ainutlaatuisena mainoskanavana aletaan nyt huomata myös kansainvälisesti ja golfalalla arvostetut brändit ovat selvästi valmiita ja halukkaita kokeilemaan jotain aivan uutta. Tämän ja tulevien kampanjoidemme myötä olemme päässeet toimimaan myös maailman johtavien sponsorointi- ja media-alan toimijoiden kanssa ja saaneet heidän hyväksyntänsä. On hienoa huomata, että pitkäjänteinen työmme tuottaa tulosta”, Manerus päättää.

Lähde: Gamebookin tiedote

Lisätietoja Golf GameBookista ja BMW Road to Gleneagles 2014 -kampanjasta:
www.golfgamebook.com
www.bmwroadtogleneagles2014.com

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (4 kpl)

  Mikko says:

  Mahdollisimman epäselvä tiedote, jonka mukaan Gamebook ei oikeasti ole saavuttanut mitään; en usko oletettuun näkyvyyteen…

  Tiedottaja says:

  En osaa huuhaa osuuteen ottaa kantaa, mutta tämähän on Golfpisteen uutinen jonka pohjana lienee ollut tiedote. Se kuinka epäselvä tuo tiedote on ollut ei luonnollisesti voikaan käydä tästä ilmi. Toisaalta ainakin minusta on hienoa jos joku suomalainen yritys edes uskaltaa yrittää tosissaan maailmalle.

  HannuPärssinen says:

  Loistavaa, mahtavaa että suomalainen innovaatio ja yritys pääsee yhteistyöhön ja esille kansainvälisilä kentillä. Ollaan ylpeitä että meillä vielä yritetään, tsemppiä koko Gamebook tiimille. Toivottavasti maailman valloituksenne jatkuu..

  internet gur says:

  että gamebook pääsee otsikoihin. Paremmin tuotetta tuntematta, jotenkin tuntuu omituiselta seuraava: ”GameBookin avulla BMW tavoittaa brittiläiset golfarit riippumatta siitä, missä ja milloin he golfia pelaavat. Sovelluksemme toimii tuloskorttina ja kulkee siten pelaajan mukana koko golfkierroksen ajan. GameBookin tarjoamat mainosmahdollisuudet on suunniteltu golfin ehdoilla, lajia ja sen perinteitä kunnioittaen”, kertoo GameBookin perustajiin lukeutuva toimitusjohtaja Mikko Manerus. Varmaankin tavoittaa kaikki joilla on gamebook ja se on päällä ?