11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Callawayltä uusi säädettävä draiveri

Callawayn uutuusdraiverin pääväri on perinteinen musta. Nykytrendin mukaisesti mailan väritystä voi toki halutessaan kustomoida.

Sosiaalinen media kuhisi viime viikolla, kun Callaway Golf polkaisi alulle Twitter-kampanjan tuotejulkistuksensa tiimoilta. Twitter-käyttäjiä pyydettiin päivittämään sana #LongestDriverInGolf ja Callawayn nettisivuilla uutuusdraiverin päältä vedettiin mailasukkaa pois sitä mukaan, kun päivityksiä kertyi. Sukan alta paljastui RAZR Fit Xtreme, paranneltu versio aiemmin julkaistusta RAZR Fit -draiverista. Yhtiön mukaan RAZR Fit Xtremeen on kehitetty useita uusia ratkaisuja, jotka tuottavat lisää lyöntipituutta. Callaway mainostaakin uuden draiverinsa olevan ”lyöntimitoiltaan pisin säädettävä draiveri”. Uusista ratkaisuista keskeisin on lavan lyöntipinnan Speed Frame -teknologia, jonka kerrotaan tuottavan erityisen tehokkaan energian siirtymän osumahetkellä. Se puolestaan lisää pallon lähtönopeutta ja mailan anteeksiantavuutta huonoilla osumilla. Materiaalivalinnoilla lavan painospiste on saatu alas, Callawayn mukaan se on alempana kuin missään muussa säädettävässä draiverissa, mikä myös lisää lyöntipituutta ja mailan anteeksiantavuutta.

Callaway RAZR Fit Xtremen räjäytyskuva.

Callaway RAZR Fit Xtremen räjäytyskuva.

Säätömahdollisuudet RAZR Fit Xtreme -draiverin säätömahdollisuudet eivät ole yhtä monipuoliset kuin viime aikoina julkistetuissa kilpailijoiden draivereissa. Lavassa on kaksi OptiFit-painoa, joiden paikkoja vaihtamalla voi vaikuttaa lavan painopisteeseen ja täten saada aikaan joko pallon suoran lentoradan tai draw-kierteen. Lisäksi mailan hoselissa olevalla säädöllä voi kääntää lavan kulmaa auki, kiinni tai suoraan. Kilpailijoistaan poiketen Callaway ei ole lähtenyt mukaan väri-iloitteluun uutuusdraiverinsa kanssa. RAZR Fit Xtremen vakioväri on musta ja lavan pohjassa on vihreät korostukset. Callaway kuitenkin tarjoaa mahdollisuuden kustomoida draiverinsa väritystä nettipalvelussaan. Värivaihtoehtoja tulee tarjolla kahdeksan. RAZR Fit Xtreme tulee myyntiin kahdella varsivaihtoehdolla. Ne ovat Aldila Trinity ja Matrix 7M3 Black Tie. Kauppoihin uutuus ilmestyy 25. tammikuuta. RAZR Fit Xtremen listahinta Suomessa on 429 euroa. Janne Knuuti

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje