11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Bradleyn uusi draiveri saa tulikasteensa Rivieralla

Keegan Bradley innostui uuden Classic XL Custom -draiverinsa ominaisuuksista. Kuva: All Over Press

Cleveland Golfin sopimuspelaajiin kuuluva Keegan Bradley on testannut viime päivät ahkerasti uusia välineitä. Otettuaan Phoenix Openissa käyttöönsä uudet 52- ja 58-asteiset RTX-wedget, Bradley tutustui alkuviikolla myös uusiin rautoihin ja draiveriin.

Rangella ja testikierroksella Bradleyn bägissä olivat Cleveland Classic XL Custom -draiveri, 588 MT -rautakolmonen sekä 588 TC -raudat (4-PW). Näistä yhdeksän asteinen Classic XL Custom oli hänen testattavanaan jo viime viikolla. ”Huomasin, että uudella draiverilla pallo lentää reilut kymmenen metriä pidemmälle. Lisäksi se tuntuu tarkemmalta kuin entinen”, Bradley sanoi. Riviera Country Clubilla pelaamansa testikierroksen jälkeen Bradley päätti ottaa saman tien käyttöönsä uuden draiverin ja rautakolmosen. Rob Waters Cleveland Golfista sanoi, että 90 prosenttia merkin sopimuspelaajista käyttää 588 MT -rautakolmosta. Joka toisella MT-rautoja on vähintään kaksi, kuten Graeme McDowellilla, joka käyttää Northern Trust Openissa ensimmäistä kertaa tämän mallisarjan rautanelosta ja rautaviitosta.

Keegan Bradley ei päässyt vielä Kaliforniassa uusien 588 TC -rautojen kanssa sinuiksi. Näiden mailojen testaamista maailmanlistan 15:s aikoo jatkaa parin viikon kuluttua kotimaisemissa. Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje