9.4.–16.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][8]
KilpailuaSuomalaista
Tapahtumat

Sinkuilla juhlakilpailu Linna Golfissa

Sinkut etsivät puttilinjoja ja osa uusi ihmissuhteitakin Sinkut Openista. Kuva vuoden 2013 kisasta Keimolsta. Kuva. Anja Luomi

Golfaavien sinkkujen määrä Suomessa lasketaan kymmenissä tuhansissa. Golfbot on keväällä 2003 perustettu sinkkujen ja uusiosinkkujen oma golf -rinki, johon kuuluu tällä hetkellä noin 650 henkeä ympäri Suomen.

Linna Golf isännöi Sinkut Openia viimeksi vuonna 2012. Sunnuntaina kentällä käynnistyy Finnish Opein avauskilpailu.

Linna Golf isännöi Sinkut Openia viimeksi vuonna 2012. Sunnuntaina kentällä käynnistyy Finnish Opein avauskilpailu.

Kilpailujen lisäksi yhdistyksellä on runsasta yhteistä toimintaa ympäri vuoden golfin lisäksi muuhun vapaa-ajanviettoon ja matkustamiseen liittyen.

Yhdistyksen ensimmäiset kisat järjestettiin kesäkuussa 2006 Golf-Talmassa. Lauantaina 13.6. Linna Golfissa pelattava Sinkut Open on järjestyksessään kymmenes. Vuosien varrella sinkut ovat järjestäneet tapahtuman Talman ja Linna Golfin lisäksi mm. Nevaksessa, Keimolassa, Kytäjällä ja Golf Pirkkalassa.

”Kilpailun lisäksi tavoitteemme on tietysti järjestää hauska viihteellinen päivä kaikille mukanaolijoille. Linna Golfin puitteet ja keskeinen sijainti saivat meidät päätymään juhlavuonna Hämeenlinnaan. Toivomme tietysti, että uudetkin pelajat lähtevät rohkeasti mukaan,” viestittää GolfBot-yhdistyksen toiminnan sielu Anne Svahn.

Juhannuksena Espooseen

Sinkut ovat pitäneet kesäkuussa perinteisesti toisenkin tapahtuman. Juhannuksen juhliminen käynnistyy aattona (19.6) kello 10.00 Espoon Golfseurassa järjestettävällä parikilpailulla, joka käydään best-ball muotoisena pistebogeyna.

Sinkkujen parikilpailu käydään Espoossa perjantaina 19.6.( kuva EGS)”Tähän tapahtumaan voi ilmoittautua parin kanssa tai yksinään”, Svahn kertoo.Tähän sekä 13.6. käytävään kisaan liittyy myös illanvietto Helsingin keskustassa.

Golfpiste.com on toiminut vuodesta 2006 yhtenä Sinkut Openin yhteistyökumppaneista.

Teemu Tyry

GolfBot, kotisivut

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)