11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][29]
KilpailuaSuomalaista
Tapahtumat

Oliver Lindell osallistuu YLE:n televisioimaan Sprint Speedgolf SM-kilpailuun

Oliver Lindell testaa kolmen viikon kuluttua tulos- ja juoksukuntoaan speedgolfin SM-sprintissä. Kuva: Getty Images

Kilpailu on osana SM-viikkoa, johon kuuluu 23 lajia.

Suomen speedgolfaktiivit saavat heinäkuun ensimmäisenä perjantaina mielenkiintoisen haastajan Sprint Speedgolf SM-kilpailuun, sillä pääsääntöisesti Challenge Tourilla pelaava Oliver Lindell on ilmoittanut lähtevänsä ”starttiviivalle” Keimolaan.

Sprintti pelataan Keimola Golfin Kirkka-kentän neljällä ensimmäisellä reiällä järjestyksessä 2– 3–4–1, juoksumatkan ollessa noin 1,7 kilometriä.

”Meikä laittaa lapun rintaan ja lähtee haastamaan Rantasen ja kumppanit”, Lindell sanoi.

Heinäkuun viidentenä päivänä käytävään kisaan odotetaan 44 pelaajaa, joista miehiä on 30 ja naisia 14. Finaaliin on luvassa paikka kymmenelle miehelle ja viidelle naiselle. Tapahtuman mielenkiintoa lisää se, että kilpailu televisioidaan suorana lähetyksenä YLE Areenassa.

Ennakkoon suurin voittajasuosikki on Pickala Golfin Mikko Rantanen, joka voitti viime vuonna speedgolfin MM-kultaa Yhdysvalloissa. Vahvoja mitaliehdokkaita ovat myös Kytäjä Golfin Jari Pitkälä ja Hyvinkään Golfin Janne Linnermo.

Naisten puolella parasta panosta odotetaan Pickala Golfin Milla Hallanorolta, joka sijoittui viime viikolla pelatuissa Midien henkilökohtaisissa EM-kisoissa yhdeksänneksi.

Kilpailu on osana SM-viikon tapahtumia. Mukana on speedgolfin ohella yli 20 muuta lajia, kuten trialpyöräily, lacrosse, maahockey, taitolento, padel, kriketti ja taekwondo.

SM-viikko on Suomen Olympiakomitean järjestämä urheilun monilajitapahtuma, jossa tuhannet urheilijat kilpailevat lajiensa SM-mitaleista.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje