21.2.–28.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][9]
KilpailuaSuomalaista
Tapahtumat

Mikko Ilonen yhteistyöhön Brother Christmas hyväntekeväisyysjärjestön kanssa

Mikko Ilonen ja Brother Christmas ovat aloittaneet yhteistyön. Ilonen kertoo videolla miksi ja miten hän aikoo auttaa Ari Koposen perustaman hyväntekeväisyysjärjestön toimintaa.

Mikko Ilonen ja Brother Christmas ovat aloittaneet yhteistyön, jonka ensimmäisenä askeleena Mikko Ilonen tulee käyttämään kesäkaudella 2017 golfbägejä, jotka on suunniteltu hänen yhteistyökumppaniensa kanssa.

Ilosen bägeistä ensimmäinen on käytössä jo Ilosen seuraavassa tapahtumassa, Marokon Rabatissa pelattavassa Trophee Hassan II- kisassa (13.-16.4)

Ilonen on käyttänyt Rion olympialaisista asti bägiä, jonka kyljessä komeileva Suomen lippu ja sinivalkoiset värit ovat herättäneet runsaasti positiivista huomiota ympäri maailman.

”Meillä on ollut runsaasti neuvotteluja yhteistyökumppanien kanssa bägiini tulevista mainoksista, mutta emme kuitenkaan tehneet alkaneelle kaudelle tähän liittyviä sopimuksia,” kertoo Mikko Ilonen.

Ari Koponen on nostanut lyhyessä ajassa Brother Christmasin arvostetuksi vaikuttajaksi hyväntekeväisyysjärjestöjen keskuudessa.

Ilonen otti yhteyttä Brother Christmas hyväntekeväisyysjärjestön perustaneeseen Ari Koposeen sekä tämän edustajaan Alexandra Procopeen.

”Hyväntekeväisyys on ollut pitkään mielessäni miettiessäni, kuinka voisin urheilijana yhteistyökumppanieni kanssa olla auttamassa hyviä hankkeita.”

Keskinäinen kunnioitus luo otollisen maaperän yhteistyölle

Ilonen on seurannut tarkasti tapaa jolla Brother Christmas toimii.

”Ari on aktiivinen ideoitsija ja idolini, joka paitsi kerää varoja hädänalaisissa ja vaikeissa tilanteissa oleville ihmisille, vaikuttaa luomalla ympäristöönsä toimintaa ja positiivista henkeä. Brother Christmas on tässä suhteessa edelläkävijä, jonka kanssa yhteistyö on minulle erittäin mieluisa kunnia.”

Mikko Ilosen ja Brother Christmasin yhteisistä projekteista uutisoidaan mm. sosiaalisessa mediassa.

Ari Koponen oli hyvin iloinen Mikko Ilosen tarjottua apuaan tärkeäksi näkemänsä asian hyväksi.

”Olen seurannut hänen uraansa ja saavutuksiaan. Mikko on tehnyt minuun vahvan vaikutuksen sekä pelaajana kuin myös henkilönä. Hänen halunsa tehdä yhteistyötä kanssamme motivoi ja avaa varmasti uusiakin ovia, sekä auttaa meitä löytämään uusia tapoja kerätä varoja ja välittää apua sinne, missä sitä tarvitaan. Uskon myös, että Mikon esimerkki rohkaisee muitakin urheilijoita vastaavanlaiseen työhön.”

Paras uusi kaveri

Brother Christmasin toiminta on saanut varsin paljon huomiota ja julkisuutta.

Merkittävimpänä tunnustuksena työlle Ari Koponen sai kutsun vuoden 2016 itsenäisyyspäivän vastaanotolle Presidentin linnaan.

Ilonen käyttää Marokon kisasta eteenpäin golfbägejä, jotka on suunniteltu hänen yhteistyökumppaniensa ja Brother Christmasin kanssa.

”Uskon, että tämä auttaa nostamaan suuren yleisön ja firmojen osalta tietoisuutta ja herättämään mielenkiintoa sitä arvokasta työtä kohtaan, jota Brother Christmas tekee. Jakson päättyessä etsimme yhdessä tavan, jolla bägit saadaan hyödynnettyä hyväntekeväisyystyöhön”, Ilonen kertoo.

Brother Christmas on yksityinen hyväntekeväisyysjärjestö joka perustettiin joulukuussa 2015.

Järjestön tavoite on auttaa Suomessa vähäosaisia ihmisiä ja edesauttaa heitä toteuttamaan unelmiaan.

Brother Christmasin missio on osoittaa, että teot ovat sanoja tärkeämpiä, sekä muistuttaa suomalaisia mahdollisuudesta olla tukemassa ja toteuttamassa hyväntekeväisyyshankkeita.

Vuoden 2016 aikana Brother Christmas on avustanut 3 500 ihmistä ja toteuttanut satoja unelmia. Hän on mm. lahjoittanut ruokaa ja huonekaluja, mahdollistanut vähävaraisten perheiden lasten liikuntaharrastuksia, sekä nostanut esiin ja palkinnut pyyteettömästi vapaaehtoistyötä tekeviä.

Brother Christmas järjestää ja isännöi tapahtumia lapsille, vähävaraisille perheille sekä vammaisille.

Joulukuussa 2016 Brother Christmas keräsi varat ja järjesti yhteisen joulujuhlan sadalle vähävaraiselle suomalaisperheelle ruokineen ja lahjoineen.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)