5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista
Tapahtumat

Haluaisitko sinä pelata yhdessä ET-pelaajien kanssa?

Mikko Kupiainen, Mikko Ilonen ja toinen Suomen finalisti Jaakko Taipalus Bahrainissa

Volvo World Golf Challenge on avoin kaikille ennen vuotta 1993 syntyneille pelaajille. Kilpailussa on kaksi sarjaa hcp 0-12,4 ja hcp 12,5–28. Kilpailun pelimuoto on tasoituksellinen pistebogey.

Volvo World Golf Challengea pelataan kesän 2011 aikana kolmellatoista kotimaisella kentällä. Jokaisen osakilpailun sarjojen voittajat kutsutaan Espoon Golfseuran kentällä pelattavaan kansalliseen loppukilpailuun. Espoon voittajakaksikko saa kutsun kansainväliseen finaaliin, joka ei ole ihan mikä tahansa reissu.

Tämän vuoden finaalipaikka ei vielä ole varmistunut, mutta se on varmaa, että finaalimatka järjestetään Euroopan kiertueen kilpailun yhteydessä syksyllä tai ensi talvena.

”Aikaisemmin maiden parhaat amatöörit kutsuttiin Valderramaan Volvo Mastersin yhteydessä pidettävään tapahtumaan, mutta sitä kilpailua ei enää pelata. Uusi finaalikohde on viime vuoden tapaan hyvin todennäköisesti Volvo Golf Champions, joka pelattiin tammikuussaa Bahrainissa”, kertoo Volvon viestintäjohtaja Thomas Halbäck.

Volvo Golf Champions -kilpailun paikka ja ajankohta ovat vielä avoimina alueen epävarman tilanteen vuoksi. Mutta Hallbägkin mukaan tämän vuoden parhaat Volvo World Golf Challange -amatöörit pääsevät aikaisempien kertojen tapaan pelamaan jonkun huipputason ammattilaiskilpailun yhteyteen.

Viime vuonna Mikko Kupiainen oli toinen Suomen finaaliedustajista. Hän pääsi Bahrainissa pelaamaan kierroksen ET-pelaajien ryhmässä.

”Hienosti järjestetty reissu, täysin ainutlaatuinen tapahtuma. Pääsimme katsomaan ET-kilpailua kaikkina päivinä. Minä pääsin lisäksi Bahrainin kuninkaan kentällä järjestetystä karsinnasta jatkoon ja sain pelata lauantain kierroksella Mikko Ilosen ja Sören Hansenin kanssa. Upea kokoemus. Tunnelma oli rento, ei jännittänyt erityisemmin.”

Kupiainen aikoo tänä vuonnakin osallistua ainakin yhteen Volvo World Golf Challengen osakilpailuun, hän pelaa jo huomenna lauantaina Lohjalla.

Kiertueen kotisivut ja ilmoittautumisohjeet osakilpailuihin

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje