Golfkesä käynnistyy: parhaat Abu Dhabiin! - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
Tapahtumat

Golfkesä käynnistyy: parhaat Abu Dhabiin!

Abu Dhabi Golf Club on monille tuttu ET:n kisojen kautta. Kentän ikoninen klubirakennus painuu mieleen.

Kesä, huippufiilis ja mahtavat palkinnot odottavat pelaajia kun suosittu Golfpiste.com Golfkesä -kiertue alkaa toukokuun 16. päivä Meri-Teijon upealla kentällä.

Meri-Teijon kisa on ensimmäinen kaikkiaan kuudesta osakilpailusta, joissa seulotaan parhaat Tapiola Golfissa syyskuussa pelattavaan välierään.

Kiertueen pelimuoto on pistebogey 3/4 tasoituksin. Sarjoja on vain yksi, eli kaikki pelaavat tasoituksesta ja sukupuolesta riippumatta samassa sarjassa. Suurin sallittu pelitasoitus lasketaan tasoituksen 36 mukaan.

Meri-Teijoon mahtuu mukaan 90 pelaajaa, ilmoittautua voit tästä linkistä

Kiertueen muut osakilpailut ovat järjestyksessään Hyvinkään Golf 13. kesäkuuta, Ringside Golf 27. kesäkuuta, Lakeside Golf 12. heinäkuuta, Vanajanlinna GCC 23. heinäkuuta ja Kymen Golf 26. heinäkuuta.

Kilpailumaksu 59 euroa (Vanajanlinna GCC 69 euroa) sisältää aamukahvin ja pientä purtavaa, rangepoletin, giweaway-tuotteet, olut- ja makkaratarjoilun kierroksen aikana sekä ruokailun kierroksen jälkeen. Luvassa on siis täyden palvelun golfpäivä!

Saadiyat Golf Clubilla meri on lähellä.

Saadiyat Golf Clubilla meri on lähellä.

Parhaat palkitaan ja vaikka oma peli ei vielä kauden alkumetreillä olisikaan parhaassa tikissä, on runsaslukuisissa erikoiskilpailuissa mahdollisuus onnistua.

Syyskuun viides päivä Tapiola Golfissa pelattavaan Shootout -välierän neljä parasta pelaajaa selvittää lopullisen paremmuutensa Abu Dhabissa joulukuussa pelattavassa finaalissa!

Lue lisää ja ilmoittaudu osoitteessa http://www.golfkesa.fiwww.golfkesa.fi

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (6 kpl)