Golfkentän anatomiaa ja Buddhaa tarjolla kirjamessuilla - Golfpiste.com

28.3.–4.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][6]
KilpailuaSuomalaista
Tapahtumat

Golfkentän anatomiaa ja Buddhaa tarjolla kirjamessuilla

Seppo "Buddha" Palminen on kuluvan vuoden aikana hämmentänyt golfpisteen kirjoituksillaan enemmän kuin kukaan muu bloggaaja.

Golfkenttäarkkitehdin sielunelämään tutustuminen voi edesautttaa oman pelistrategian kehittymistä. Yleissivistävää se on Tom Doakin kirjan lukijoille monin tavoin.

Golfkenttäarkkitehdin sielunelämään tutustuminen voi edesautttaa oman pelistrategian kehittymistä. Yleissivistävää se on Tom Doakin kirjan lukijoille monin tavoin.

Tom Doakin Golfkentän anatomia -kirja ilmestyy Helsingin kirjamessuilla ja nostaa Viestintä Tarmio Oy:n golfkirjaston nimikemäärän kahdeksaan kappaleeseen.

Tom Doak on nimekäs luonnonmukaisen kentänsuunnittelun nimeen vannova arkkitehti ja hänen näkemyksensä sopivat hyvin Suomeenkin”, Pekka Tarmio sanoo. ” Suosittelen kirjaa kaikille, jotka haluavat parantaa näkemystään siitä, kuinka kenttä ja sen väylät kannattaisi pelata. Suunnitteluperiaatteiden ymmärtämisen myötä kentästä ja sen suunnittelijasta tulee enemmänkin pelaajan kaveri, kuin vastustaja.”

”Golfkentän anatomian pitäisi myös kulua klubien vetäjien ja kenttätoimikuntien jäsenten käsissä, jotta taustat uusrakentamisen tai korjaustoiminnan suunnittelussa ja arkkitehtineuvotteluissa olisivat kunnossa”, Tarmio perustelee kirjan hankintaa

Muita tämän vuoden uutuuksia ovat Janne Tarmion Golfin ytimessä sekä Hannu ja Timo TarmionGolfin klassiset viisaat. Maailman myydyin golfkirja, helppolukuinen ja viisas Harvey Penickin Pienipunainen kirja kuuluu myös kahdeksikkoon. Kulttikirja kaunokirjallisen golfkirjallisuuden puolella on puolestaan P.G. Wodehousen Kuolemattomia golftarinoita, jonka hienoa ja hauskaa suomennosta on vielä jonkin verran jäljellä.

Suomen myydyin golfkirja on puolestaan golfin sääntöjen Pikaopas jonka eri painoksiin luottaa jo yli 40 000 suomalaista golfaria. Nyt on myynnissä aiempia versioita paremmin säältä suojattu 2012-2015-versio. Pikaoppaan saa myös ruotsinkielisenä. Ongelmalyöntien pika-apu & Peliopas täydentää oppaiden sarjan.

Janne Tarmio on koonnut todella mainion kokonaisuuden Golfin ytimessä kirjan kansien väliin.Viestintä Tarmio Oy on Suomen kokenein golftoimitus ja se vastasi mm. Suomen Golflehden tuotannosta 1987-2011.

Koko kirjasetti on katettu 24.10-27.10 Helsingin kirjamessuilla Tarmion messupöydälle, osastolla 6h134.

Buddha kerää messuilta nöyryyttä

Seppo Helsingin Kirjamessuilla kävijöille toinen vinkki: Käykää morjenstamassa golfpiste.comin bloggaajaa Seppo ”Buddha” Palmista. Hän on luvannut päivystää koko viikonlopun Suomen Kirjankustajat ry:n yhteisosastolla, Messukeskuksen osoitteessa 7c65.
Kaikki golfaajat, jotka löytävät Palmisen kirjahyllylle, saavat pussillisen GolfCoatOy:n tätä tapahtumaa varten ”Buddhalle” personoimia BioGolf-tiitä. Ja tietenkin Palmisen kirjoittamia kirjoja saa signeerattuina, omistettuina ja edulliseen messuhintaan. Messujen erikoisuus on golfaajan tämän joulun ykköslahja, sekä antaa että saada: kirjatrilogia Buddha pelaa golfia, Lisää Buddhaa peliin ja Buddhan eväätmiellyttävän tuntuisessa ja sympaattisessa pahviboksissa.
Ensimmäinen kirja Buddha pelaa golfia on Palmisen tuotannon myydyin golfteos.

Ensimmäinen kirja Buddha pelaa golfia on Palmisen tuotannon myydyin golfteos.

Palmisen sanoin: ”Messut on maailman sosiaalisin media. Jokaisen kirjoittajan pitäisi rohjeta Kirjamessuille kasvokkain lukijoittensa kanssa. On hauskaa ja siipiä kasvattavaa, että palaute tulee ihmiseltä ihmiselle, ei nimimerkin takaa. Kun ihan konkreettisesti myy ajatteluaan ja kirjojaan, nöyryyttä kertyy aina vähintään vuoden tarpeiksi.”

Helsingin Kirjamessut pidetään Messukeskuksessa 24.-27.10.2013
to, la, su 10 -18, pe 10 – 20
”Buddha” löytyy osastolta 7c65, läheltä pääsisäänkäynnin portaita, Mika Waltari -lavan ja Kirjakahvilan välistä.
Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje