5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista
Tapahtumat

GameBook lanseerasi avoimen Suomi-Ruotsi-turnauksen

GameBookin toimitusjohtaja Kalle Väinolä opastamassa sovelluksen käyttöä Sami Lepistölle.

GameBookin

GameBook on esitellyt ensimmäisen kaikille suomalaisille ja ruotsalaisille golfin harrastajille avoimen Suomi-Ruotsi-turnauksen. Elokuun 27.-28. päivinä pelattavan kisan esiottelu pelataan maanantai-iltapäivänä Hill’s Golf Clubilla Göteborgissa.

Klo 14 Suomen aikaa käynnistyneessä ottelussa Ruotsin joukkoja johtaa hieman toista viikkoa sitten vahvasti US Openissa esiintynyt Johan Edfors. Suomen joukkueen keulahahmona toimii maan ykköspelaaja, kaksinkertainen ET-voittaja Mikko Ilonen.

Elokuussa pelattavassa avoimessa GameBook Cupissa kaikilla on mahdollisuus osallistua kilpailuun kiertämällä Suomessa ja Ruotsissa millä tahansa kentällä yksi tai useampi kilpailukierros. GameBook Cupissa kilpaillaan seitsemässä eri sarjassa. Näistä yhdessä kamppaillaan mm. siitä, kumpi maista onnistuu tekemään turnauksessa enemmän birdieitä. Loput sarjat julkaistaan lähempänä kilpailua.

”Jokainen on tervetullut, kaikki kierrokset lasketaan mukaan tuloksiin. Tämä on kenelle tahansa mainio tilaisuus edustaa Suomen tai Ruotsin värejä kentällä. Kerätkää kaverit koolle, pitäkää hauskaa ja päihittäkää naapurimaanne”; GameBookin toimitusjohtaja Kalle Väinölä kannustaa. ”GameBook haluaa tarjota suomalaisille ja ruotsalaisille harrastajille jotain uutta, kekseliästä ja hauskaa golfin parissa.”

Johan

Johan Edfors luottaa Göteborgin esiottelussa oman joukkueensa kotietuun. &copy Getty Images

Kilpailuun osallistuvien pelaajien on huolehdittava reikätulostensa kirjautumisesta joko GameBook iPhone -sovellukseen tai kierroksen jälkeen manuaalisesti GameBook Clubhouse -versioon. Jos GameBook iPhone -sovellus tai GameBook Clubhouse -versio on rekisteröity suomalaiseen tai ruotsalaiseen osoitteeseen, ovat pelatut kierrokset automaattisesti mukana GameBook Cupissa.

Maanantaina pelattavan esiottelun joukkueissa nähdään Ilosen ja Edforsin lisäksi huippujääkiekkoilijoita, kuten Viktor Stålberg (Chicago Blackhawks), Fredrik Pettersson (Atlanta Thrashers), Jussi Markkanen (EV Zug) ja tuore maailmanmestari Sami Lepistö (Columbus Blue Jackets).

”On hienoa kuulua Ruotsin joukkueeseen yhdessä Stålbergin ja Petterssonin kanssa. Suomen joukkue on vankka, mutta meillä on kotietu”, Edfors sanoi kisan alla.

”Olen tyytyväinen saadessani toimia näin kovan joukkueen kapteenina”, kommentoi puolestaan Ilonen. ”Korvaamme kotijoukkueen edun perinteisellä suomalaisella sisulla.”

Esiottelun etenemistä voi seurata reaaliajassa Golfpisteen live scoring -palvelun kautta.

Lähde: GameBookin lehdistötiedote

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje