18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Opetus

Lee Westwood: Muistilistani ennen lyöntiä

Hyvin valmistauduttu, on melkein jo tehty. © Getty Images

Odota vuoroasi

Tiedän, että tämä voi kuulostaa oudolta, mutta jos olet valmis suorittamaan lyöntisi, eikä vielä ole vuorosi, ajoituksesi voi häiriintyä. Joten vaikka tiedän jo millä mailalla aion lyödä, en ota sitä bägistä ulos ennen kuin voin suoraan kävellä pallolle. Hidastaako tämä peliä? Ei, jos toimit reippaasti siitä eteenpäin.

Tarkenna fokustasi

Valitse lyöntilinjaltasi kohde johon tähtäät, esimerkiksi puu, kumpu, bunkkeri tai lippu. Tämä auttaa sinua ottamaan alkuasennon ja keskittymään lyöntiisi. Jos sinulla on pienikin ajatus kohteestasi, se auttaa sinua sitoutumaan paremmin svingiisi.

Keskity kohteeseen

Pidä katseesi kohteessa kun kävelet pallolle. Jos vilkuilet sivulle, sinun on vaikeaa suunnata vartalosi oikein alkuasentoon. Pelaajat, jotka aloittavat lyönnin seisomalla pallon vieressä, eivät yleensä suuntaa kovin hyvin.

Opi päästämään irti

On OK käydä muistilista läpi mielessä kun asetut pallolle: grippi, alkuasento, suuntaus ja linja, svingin perusteet ym. Mutta kun lähdet viemään mailaa taakse, unohda kaikki tuo ja keskity yhteen ajatukseen. Se voi olla kohde, jonka juuri valitsit tai tavoite svingille. Minulle se on: vie maila rauhallisesti taakse.

Lee Westwood on voittanut maailmanlaajuisesti 33 kilpailua.

#Digest#

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje