5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista
Opetus

Anssi Kankkonen tamperelaiseen opetustiimiin

Anssi Kankkonen (keskellä) liittyy Jussi Syrjälän (vas.) ja Jouni Laineen opetustiimiin.

90-luvun menestynein suomalaisgolfari, nykyisin golfvalmennukseen keskittyvä Anssi Kankkonen laajentaa reviiriään Tampereelle. Lahtelainen liittyy Jussi Syrjälän ja Jouni Laineen JLGolf Academyn opettajatiimiin. Tämän vuoden alussa Kankkonen aloitti päätoimisena valmentajana Lahden Golfissa ja työ LG:n kilparyhmän kanssa jatkuu edelleen. ”Lahden Golfin valmennustoiminta on jatkossakin ehdoton päätyöni”, Kankkonen painottaa. ”Halusin kuitenkin ryhtyä yhteistyöhön JLGolf Academyn ammattitaitoisen ja energisen tiimin kanssa. He tekevät paljon töitä, markkinoivat osaamistaan hyvin ja heillä on hallussaan erittäin hyvät harjoittelupaikat Golf Pirkkalassa ja Messukylän hallissa”, Kankkonen jatkaa. Lahden Golfin edustuspelaajien ohella Kankkonen on tällä kaudella valmentanut Pirkkalan kilparyhmää ja Vaasan Golfin junnupelaajia. Henkilökohtaisia valmennettavia Kankkosella on kahdeksan, joista ammattilaisia ovat Henri Lipsanen ja Olli Järvi. Molemmat ovat tamperelaisia. ”Keskitän toimintani jatkossa kahdelle paikkakunnalla, Lahteen ja Tampereelle. Tämä tarkoittaa sitä, ettei minulla ole enää mahdollisuutta valmentaa Vaasassa yhtä paljon kuin aiemmin. Olemme kuitenkin sopineet, että olen auttamassa ja tukemassa heitä, jos tarve vaatii”, Kankkonen selvittää.

JLGolf Academyn talviharjoittelupaikkana toimii Messukylän golfhalli.

JLGolf Academyn talviharjoittelupaikkana toimii Messukylän golfhalli.

Monipuolinen Golftampere.fi JLGolf Academy tarjoaa Tampereella monipuolista opetuspalettia, joka on koottu yhden nimen ja nettisivuston alle osoitteeseen golftampere.fi. Golftampere.fi:n tarjontaan kuuluvat niin alkeiskurssit, harrastajien golfopetus, golfmatkat kuin erilaiset yrityspaketitkin. ”Anssin liittyminen tiimiimme lisää mahdollisuuksia laajentaa palveluitamme edelleen. Tulevan talven tuotteitamme ovat Business Aamu- ja Business Lounas -treenit golfhallillamme Anssin vetäminä”, paljastaa Golftampere.fi toinen omistaja Jussi Syrjälä. Golftampere.fi-konsepti vaikuttaa toimivan hyvin. Esimerkiksi tulevan talven opetuskausikortit, jotka pitävät sisällään 24 teemoitettua ryhmäharjoituskertaa eri tasoitusryhmille, myytiin nopeasti loppuun. Ryhmiä oli pakko perustaa lisää, kun 96 paikkaa oli täytetty.

Anssi Kankkonen yllätti myös itsensä voittamalla elokuussa rahakkaan Kivitippu Pro Am Invitationalin.

Anssi Kankkonen yllätti myös itsensä voittamalla elokuussa rahakkaan Kivitippu Pro Am Invitationalin.

Kilpaileminen taka-alalla Tamperelaistiimiin liittynyt Anssi Kankkonen voitti aktiiviurallaan neljä Challenge Tourin osakilpailua ja kiersi neljä kautta myös Euroopan Tourilla. Parhaimmillaan hän oli ET-kisassa seitsemäs. 2000-luvun puolella kilpagolf on jäänyt taka-alalle muiden töiden, kuten Linna Golfin kehittämisen, Golfmasuunin pyörittämisen ja valmennuksen takia. Viime elokuussa Kankkonen kuitenkin pudotti pommin voittamalla Lappajärvellä Kivitippu Pro Am Invitationalin aktiiviammattilaisten nenän edestä. Syttyikö kipinä come backille? ”Ei syttynyt. Itse asiassa olen käynyt kentällä vain kerran Kivitipun jälkeen. Viihdyn näissä valmennushommissa niin hyvin, että haluan satsata niihin ja laittaa itseni täysillä likoon sillä saralla”, Kankkonen sanoo. Janne Knuuti

Golftampere.fi

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje