21.5.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][16]
KilpailuaSuomalaista

21.5.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][16]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Wikström paras suomalainen torstaina Marokossa

Ursula Wikström nautti päästessään pitkästä aika tositoimiin. Kuva Juha Taskinen

LET:n Marokon kilpailun viidestä suomalaisnaisesta sekä Ursula Wikström että Elina Nummenpää ovat cut-rajan paremmalla puolella torstain jälkeen. Myös kisan muut sinivalkoiset ovat cut-rajan tuntumassa.

Iltapäiväryhmässä ensimmäisellä kisakierrokselleen startannut Ursula Wikström avasi LET:n Lalla Meryem cup -kilpailun suomalaisista terävimmin. Kokeneen Wikströmin peli pysyi hyvin kasassa alusta loppuun, ja korttiin ruksittiin päivän aikana yksi birdie sekä kaksi bogeya.

”Ihan jees päivä. Griinillä oli vähän tahmeaa, vähän rohkeampi olis saanut olla putterin kanssa, niin olisi voinut joku putti upotakin. Hauska olla back in action :)”, Wikström viestitti kisapaikalta.

Tuloksella +1 (72) Wikström on kisassa jaetulla 40. sijalla. Kymppisakkiin matkaa on vain kolme lyöntiä ja kisan kärkeen kuusi.

Kilpailun johtopaikan otti englantilaiskaksikko Rebecca HudsonSophie Walker (-5/ 66) lyönnin Ranskan Sophie Giquel-Bettania paremmalla kierrostuloksella.

Elina Nummenpään tulos +2 (73) on torstain jälkeen viimeinen, millä jatkopaikka viikonlopun kierroksille on irtoamassa. Sijalla 59 oleva Nummenpää teki kierroksellaan neljä bogeya ja kaksi birdietä.

Kisan kolme muuta suomalaista ovat niin ikään hyökkäysetäisyydellä perjantaita ajatellen.
Noora Tamminen, Minea Blomqvist-Kakko sekä ensimmäistä LET:n kisaansa pelaava Krista Bakker jäivät viivasta yhden lyönnin päähän tuloksella 74 (+3).

Blomqvist-Kakko sai paikallisen mailapoikansa toheloinnin takia kaksi rangaistuslyöntiä, mikä heikensi hänen tuloksensa kolme yli parin lukemiin 74, mikä oikeuttaa jaettuun 74. tilaan.

”Olin kuudennella reiällä puttaamassa viheriön ulkopuolelta. Juuri, kun pallo lähti lavasta kohti reikää, cädini yllättäen juoksi nostamaan lipun pois paikaltaan, jotta se ei olisi pallon esteenä. Lippuun ei kuitenkaan saa siinä vaiheessa enää koskea ja seurauksena oli tylysti kaksi rankkaria”, kertasi Blomqvist-Kakko harmillista rikettä.

Suomalaisten lähtöajat perjantaina:
Ursula Wikström (10. tii) 9.45
Minea Blomqvist-Kakko (10. tii) 10.51
Noora Tamminen 15.10
Elina Nummenpää 15.54
Krista Bakker (10. tii) 15.43

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje