23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Vossilla vaisumpi päivä LET:n esikarsinnoissa

Marika Vossilla on sunnuntaina tärkeä päivä Marokon karsintakisassa. Kuva: LET/Tristan Jones

Marika Voss (+9) ei saanut itsestään parasta irti naisten Euroopan kiertueen esikarsintojen kolmannella kierroksella.

Hän löi Marokossa, Mohammedia Golf Clubin kentällä pelattavassa kilpailussa tuloksen 77, ja putosi kymmenen joukosta sijalle 16. Eroa viimeisissä karsintafinaalipaikoissa kiinni oleviin pelaajiin on ennen päätöspäivää kolme lyöntiä.

”Kaksijakoinen päivä tänään. Tauluun 77 ilman birdieitä. Muutama huono lyönti maksoi liikaa, vaikka kokonaisuudessaan lyöminen on hyvää väylä-griini-linjalla. Ensi yönä putteri kainaloon, josko sekin lämpenisi viimeiselle päivälle. En ole tuloksia kattonut koko viikolla, mutta edelleen rajan oikealla puolella ollaan”, Voss välitti tunnelmiaan Facebookissa.

Karsintakilpailua johtaa Ranskan Anaelle Carnet (-3). Malesian Ainil Bakar (-1) ja Kanadan Vivian Tsui (+4) ovat seuraavina.

Kentän vaativuudesta kertoo, että vain Bakar on pystynyt koko joukosta ainoana pelaamaan yhden kierroksen alle 70 lyönnillä.

Viivi Nuortin (+27) ja Jenna Mäihäniemen (+30) osalta karsinnan viimeinen kierros käy enää hyvästä harjoituksesta.

Suomalaisista ensi viikolla käynnistyvään karsintafinaaliin ovat varmuudella osallistumassa Linda Henriksson, Leena Makkonen, ElinaNummenpää, Sanna Nuutinen ja Oona Vartiainen.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje