5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][9]
KilpailuaSuomalaista

5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][9]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Major

Tseng otti paikkansa

Yani Tseng taituroi kierroksensa ilman bogeja ja johtaa kahdella. © Getty Images

Taiwanin Yani Tseng on maailman paras naispelaaja tällä hetkellä. Viime kaudella kaksi majoria voittanut Tseng on matkalla kohti uransa neljättä majoria Kraft Nabisco Championshipissä.

Kolmannen kierroksen tulos 66 (-6) oli päivän paras ja syntyi virheettömästi kuudella birdiellä ja 12 parilla. Kisaa johtanut USA:n Stacy Lewis jäi sivusta seuraajaksi ja putosi kahden lyönnin päähän Tsengistä. Tseng on kokonaistuloksessa -12 ja Lewis tuloksessa -10. Tseng on parantanut kierros kierrokselta peliään (70-68-66) Lewisin mennessä toiseen suuntaan (66-69-71).

Alkukaudella Tseng on ollut vakuuttavassa kunnossa. Neljässä pelaamassaan kilpailussa hän on voittanut kerran ja ollut sen lisäksi kaksi kertaa kymmenen parhaan joukossa. Maailmanlistallakin kärkitila on vain vahvistunut viime kuukausina.

Kraft Nabiscon näyttäisi olevan maksimissaan kolmen pelaajan välinen taistelu, sillä kolmantena oleva Morgan Pressel on neljä lyöntiä Tsengin perässä ja neljäntenä oleva Michelle Wie jo kuusi lyöntiä perässä. Käytännössä kisa lienee Tseng vastaan Lewis, jossa voitoitta urallaan toistaiseksi olevalle Lewisille ei arvioissa juuri mahdollisuuksia anneta.

Parhaat eurooppalaiset Karen Stupples ja Sophie Gustafsson jakavat sijaa 10 tuloksella -2.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje