18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Tilauksessa onnistuminen

Minea Blomqvist pelaa tällä viikolla Portugalissa. © Getty Images

Minea Blomqvist esiintyi tuttuun tyyliinsä hyväntuulisena Talissa maanantaina järjestetyssä Finnair Mastersin lehdistötilaisuudessa. Vaikka aurinkoinen pelaaja on karsiutunut sitten syksyn 2009 kaikissa pelaamissaan turnauksissa, se ei ollut luettavissa hänen kasvoiltaan.

”Treenit ovat menneet hyvin ja harjoituskierroksilla olen pelannut alle parin. Viimeisessä Alabaman kisassa surkea alku vei vireen ja karsiuduin selkeästi. Sen olen kuitenkin sisäistänyt jo vuosia sitten, että asenteesta tämä homma ei jää kiinni. Loppuun asti yritetään”, Blomqvist kertoi Talissa.

Blomqvist tavoittelee seuraavan kerran kurssinsa kohennusta Portugalin avoimissa mestaruuskisoissa. Lähellä Lissabonia Campo Real Golf Resortissa pelattavan kisan jälkeen hänen ohjelmassaan ovat Saksan turnaus, US Openin karsinnat sekä joitakin LPGA Tourin kisoja.

Perjantaina käynnistyvissä Portugalin avoimissa ovat mukana myös Ursula Wikström sekä Belekissä ainoana suomalaisena jatkokierroksille päässyt Kaisa Ruuttila.

Palkintoarvoltaan 200 000 euron turnaukseen starttaa kaikkiaan 126 pelaajaa. Kisan viimevuotista voittoa puolustaa Australian Karen Lunn. Portugal Ladies Openin muihin menestyssuosikkeihin kuuluvat mm. Melissa Reid ja Laura Davies sekä kovat ruotsalaiset Sophie Gustafson,HelenAlfredsson ja Pernilla Lindberg.

Suomalaisten startit (Suomen aikaa) Portugalin avointen 1. kierroksella:

11:30 Stacey Keating-Kym Larratt-Kaisa Ruuttila 15:30 Sophie Walker-Kiran Matharu-Riikka Hakkarainen 15:50 Diana Luna-Virginie Lagoutte-Clement-Minea Blomqvist

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje