Kilpagolf - LET Access Series

Tiia Koivisto kuudes Neuchatel Ladies Championshipissä

Tiia Koivisto kiilasi jo toistamiseen top 10:een LETAS-kiertueella tällä kaudella. Kuva: Tristan Jones/LET

Ryhdikäs loppu nosti Koiviston jälleen vahvaan sijoitukseen.

Tiia Koiviston (+11) hyvä kevätvire sai jatkoa Sveitsin Saint Blaisessa käydyssä LET Access Series -kiertueen kilpailussa. Hän ryhdistäytyi vaisun alun (80) jälkeen ja nousi kahden jälkimmäisen kierroksen tuloksin, 71–73, jaetulle kuudennelle sijalle.

Kyseessä oli Koiviston toinen peräkkäinen ja uran kuudes top 10 -sijoitus naisten kakkoskiertueella. Hän oli niin ikään kuudes huhtikuun alussa pelatussa Terre Blanche Ladies Openissa. Hirvihaaran Golfin pelaaja on LETAS-rankingissa kolmen turnauksen jälkeen 11:ntenä.

Leena Makkonen (+26) oli palkintoarvoltaan 40 000 euron kilpailussa 55:s. Ella Salminen karsiutui.

Kisan voitti Saksan Greta Isabella Voelker, joka päihitti uusinnassa Ruotsin Annelie Sjöholmin. He päätyivät 54 reiän jälkeen tulokseen 216 (+3).

LET Access Series -kiertueen kilpailut jatkuvat ensi viikolla kuuluisalla Evian Resort Golf Clubilla pelattavalla Jabra Ladies Openilla, joka kuuluu myös LET:n ohjelmaan. 150 000 euron turnaukseen on näillä näkymin osallistumassa kahdeksan suomalaista.

Lue seuraavaksi: Tiia Koivistolle uran viides top 10 -sijoitus LET Access Series -kiertueella