11.–18.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][22]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Muu

Tiger Woods palaa kisakentille Hero World Challengessa

Maailman kaikkien aikojen parhaan pelaajan ilmoitus pelata isännöimässään kisassa ei yllätä ketään. Nyt vaan jännitetään sitä, tuleeko Tigerille este ennen joulukuun 1. päivänä Bahamalla käynnistyvää kutsukisaa.

Maailman kaikkien aikojen parhaan pelaajan ilmoitus pelata isännöimässään kisassa ei yllätä ketään. Nyt vaan jännitetään sitä, tuleeko Tigerille este ennen joulukuun 1. päivänä Bahamalla käynnistyvää Hero World Challengea.

Tiger Woodsin nimeä kantavalle hyväntekeväisyysjärjestölle tuottoa keräävä kilpailu pelataan ensimmäistä kertaa Bahamalla. Mukana on 18 pelaajaa, näiden joukossa Woodsin itsensä lisäksi mm. Jordan Spieth, Henrik Stenson, Rickie Fowler, Patrick Reed, Bubba Watson sekä Shanghaissa todellisen näytöksen järjestänyt Hideki Matsuyama.

Kisan palkintopotteja ei lasketa PGA Tourille, maailmanlistan pisteitä on kuitenkin reilusti tarjolla.

“Odotan innolla paluuta kentille tässä upeassa kisassa, joka järjestetään nyt jo 18:n kerran. Joka ainut vuosi onnistumme saamaan mukaan melkoisen osan päättyvän kauden kuumista nimistä”, Woods hehkutti tiistaisen ilmoituksensa yhteydessä.

Tiger on voittanut aiemmin Kaliforniassa sekä Floridassa pidetyn kisan viidesti.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)

  • Dile Tantti says:

    Tässä taannoin tällä sivustolla (muistaakseni) oli juttua Turkin tämän viikon kisasta. Epäiltiin, josko sitä lainkaan pelataan.
    Kisa alkaa huomenna, joten se kai sitten käydään.
    Ihmettelen vain sitä, että isoja nimiä ei mukana ole, vaikka on kyse Race to Dubain ekasta karsintakisasta. Mukana ei ainakaan ole Rory McIlroyta, ei myöskään Martin Kaymeria, jonka kalenterissa kisa oli vielä sunnuntaina. Henrik Stenssonkin puuttuu, mutta hän taitaa pelata Bahamalla.
    Olisin iloinen, jos joku osaisi kertoa jotain Turkin kisasta, mm. joidenkin pelaajien poisjäämisen syistä.