Ian Poulter sytytti Euroopan joukkueen liekkiin lauantain iltapäiväpelissään © Getty Images

1. Kuinka monta perättäistä birdietä Ian Poulter teki Ryder Cupissa lauantaina iltapäivällä ja sunnuntain aamukierroksella?

2. Kuinka monta pistettä neljässsä pelissään Tiger Woods sa samassa kisassai?

3. Missä majorissa voittotulos meni yli parin?

Adam

Adam Scottin bogeyjuna British Openissa pysähtyi vasta 18:lla.

4.Kuinka monta perättäistä bogeyta Adam Scott teki loppuun British Openin päätöskierroksella?

a) kolme b) neljä c) viisi d) kuusi

5. ” 13 vuoden yrittämisen jälkeen mahdollisuuteni majorien voittamiseen ovat menneet. En ole tarpeeksi hyvä, näin se vaan on”. Kenen huipun toteama kauden 2013 aikana?

a) Sergio Garcia b) Luke Donald c) Justin Rose d) Adam Scott

6.Kuka ruotsalaispelaajista oli ykkösenä PGA Tourin Sand Saves tilastossa (65,4 %)?

a) Jonas Blixt b) Robert Karlsson c) Carl Pettersson d) Henrik Stenson

Ammattilaisena

Ammattilaisena vuodesta 1974 pelannut Bernhard Langer takoo uransa suurimpia palkintoshekkejä 55-vuotiaana &copy Getty Images

7.Bernhard Langer voitti Champions Tourin rahalistan neljännen kerran. Kuinka monta dollarimiljonääriä Tourin rahalistalla oli?

a) kuusi b) kymmenen c) 15 d) 23

8. Sun Young Yoo voitti naisten ensimmäisen majorin, Kraft Nabisco Championshipin. Kuinka lyhyen voittoputin I.K.Kim missasi samassa kisassa?

a) 30 senttisen b) noin 45 senttisen c) noin 60 senttisen d) noin 75 senttisen

Peter

Peter Erofejeff täyttää alkavalla viikolla 30 vuotta.

9.Peter Erofejeff ja Mikko Korhonen saivat karsintojen kautta kortit ET:lle ( top-25). Mutta mitkä olivat heidän sijoituksensa?

a) neljäs ja yhdeksäs b) 10. ja 12. c) 16. ja 19. d) 23. ja 25.

10.Korealaissyntyinen Lydia Ko voitti 15-vuotiaana ensin U.S Amateurin, sen jälkeen LPGA Tourin kuuluvan Canadian Openin. Mitä maata Ko edustaa?

a) Australiaa b) Singaporea c) USA:ta d) Uutta-Seelantia

Vastaukset:

1.c) Kuusi. Viisi iltapäivällä, lisäksi hän aloitti sunnuntaina birdiellä.

2 a) Vain puolikkaan tasaamalla kaksinpelinsä Francesco Molinarin kanssa. Kolmessa nelinpelissä-nelipallossa tuli tappiot Steve Strickerin parina.

3.b) US Openissa. Webb Simpson nousi voittoon yhteistuloksella +1. Yhteensä 26 pelaajaa oli tuloksissa 281-287.

4. b) Neljä.

5.a) Sergio Garcia

6. a)Jonas Blixt, joka voitti tulokaskaudellaan yhden kilpailun ja ansaitsi yhteensä 2,255 miljoonaa taalaa

7. c)15

8.a) I.K.Kim missasi arviolta 30 senttisen voittoputtinsa viimeisellä viheriöllä

9. a) Peter Erofejeff jakoi neljättä sijaa, Mikko Korhonen oli yhdeksäs.

10. d) Lydia Ko edustaa Uutta-Seelantia.