18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Teini-ikäiset ottivat komennon Queenslandissa

Ariya Jutanugarn ensimmäinen LET-kisa ammattilaisena sujuu loistavasti. Kuva: All Over Press

16-vuotias amatööri Su-Hyun Oh sekä 17-vuotias Ariya Jutanugarn jakavat kauden ensimmäisen LET-turnauksen kärkipaikkaa 36 reiän jälkeen. Kaksikko on ennen Volvik RACV Ladies Mastersin finaalikierrosta kokonaistilanteessa -10.

Oh pelasi lauantaina tuloksen 64, Jutanugarnin kortissa oli yksi lyönti enemmän.

Kuusi birdietä tehnyt Oh päätti kierroksensa tyylikkäästi eaglella: ”Halusin todella upottaa sen eagleputin 18:lla. Siellä oli paljon yleisöä, joten pääsin tuulettamaan kunnolla.”

Kysymykseen, kuinka hän aikoo rauhoittaa itsensä ennen finaalikierrosta, australialainen vastasi: ”En tunne itseäni erityisen hermostuneeksi. Mutta aion syödä jonkun verran jäätelöä.” Queenslandin turnaus on Jutanugarnille ensimmäinen LET-kisa ammattilaisena. Hänen kierroksensa sisälsi kahdeksan birdietä ja yhden bogin.

”Se oli erittäin hyvä kierros. Tänään puttipeli auttoi minua paljon, mutta missasin yhden metrisenkin”, hän sanoi.

Jutanugarn ei saanut pelatuksi yhtä harjoituskierrosta Royal Pines Resortin kentällä sateiden vuoksi, mutta jakoi kiitosta caddielleen: ”Olen onnekas, että minulla on hyvä caddie: hän kertoo minulle kaiken olennaisen.”

Stacey Keating ja Jessica Korda jakavat kolmatta sijaa tuloksellaan yhdeksän alle. Chella Choi ja Karrie Webb (-8) mahtuvat vielä viiden joukkoon. Voittaessaan Webb nousisi saman turnauksen voittojen määrässä tasoihin Sam Sneadin kanssa. World Golf Hall of Famen jäsen on ollut Queenslandin kisan ykkönen seitsemän kertaa.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje