27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][15]
KilpailuaSuomalaista

27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][15]
KilpailuaSuomalaista
Asian Tour - Kilpagolf

Teemu Putkosen loppukiri avauskierroksella piti jatkohaaveet hengissä Asian Tourin karsinnassa

Putkonen puristi kierroksensa kolme viimeistä reikää kaksi alle parin. Bogeja korttiin kertyi keskiviikkona turhan paljon.

Teemu Putkonen ei saanut toivomaansa alkua Asian Tourin karsintafinaalissa Thaimaan Hua-Hinissa keskiviikkona. Putkonen käynnisti kilpailunsa Lake View Resortin C+D-kenttäyhdistelmällä tuloksella 74 (+3).

Putkonen jakaa ensimmäisen kierroksen jälkeen kisassa 244 pelaajan joukossa sijaa 176, kun muutaman pelaajan kierros on vielä kesken.

Vielä kolme reikää ennen loppua Putkonen oli kierrostaan viisi yli parin. Kolme viimeistä reikää (kentän 7–9) Putkonen pelasi tuloksin birdie–eagle–bogey, ja paranteli näin asemiaan merkittävästi jatkopaikkaa ajatellen.

C+D-yhdistelmä oli keskiviikkona selkeästi vaikeampi kuin A+B, jolla Putkonen pelaa toisen kierroksensa huomenna torstaina. Kahden kierroksen jälkeen jatkoon etenee 140 parasta. Selvittääkseen ensimmäisen cutin, toinen cut viisikierroksisessa kisassa suoritetaan neljän kierroksen jälkeen, on Putkosen pystyttävä kirimään kaksi lyöntiä. Se on täysin tehtävissä karsimalla bogien määrää tuloskortista. Keskiviikkona Putkonen teki seitsemän bogia.

Kisan kärkitulos on ensimmäisen päivän jälkeen -7. Viimeiselle kierrokselle etenee kisan 70 parasta tulosta. Raja on ensimmäisen päivän jälkeen tuloksessa -1.

Lue seuraavaksi: Teemu Putkonen oli Asian Tourin ykkönen griiniosumatilastossa, mutta joutuu hakemaan työpaikkaa keskiviikkona alkavista karsinnoista

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje