[6][5]

[6][5]
Kilpagolf - LET Access Series

Taulu täynnä seiskaykkösiä – suomalaisilla vahva ote Ranskassa

Niina Liias on kauden toisessa LETAS-kilpailussa neljäntenä ennen finaalikierrosta. Kuva: Tristan Jones/LET

Leena Makkonen ja Niina Liias vaikuttavat sisuuntuneen kauden vaisuhkosta avauskisasta.

Leena Makkonen ja Niina Liias pelasivat lauantaina ensimmäisen päivän tapaan tuloksen 71 Toulousen pohjoispuolella Golf de Montauban -kentällä meneillään olevassa LET Access Series -kiertueen turnauksessa. Sillä heltiää kisassa 36 reiän jälkeen jaettu neljäs sija.

Kokonaistilanteessa kaksi alle olevat suomalaiset lähtevät Montauban Ladies Openin päätöspäivään viiden lyönnin päässä paalulta olevasta Yvie Chauchepratista (-7). Ranskalaisten kaksoisjohdon täydentää toinen amatööripelaaja Marine Griffaut (-5), joka on samassa tuloksessa Englannin Rosie Daviesin kanssa.

Emilia Tukiainen (+2) jakaa 23. sijaa ja Ellinoora Moisio (+8) on sijalla T58.

Kisan parhaat suomalaiset tuntuvat sisuuntuneen Tšekissä viime viikolla hieman vaisusti sujuneesta haastajakiertueen kauden avausturnauksesta. Leena Makkonen oli Czech Ladies Challenge -kilpailussa 17:s ja Liias 40:s.

LET-pelaaja Tiia Koivisto oli viime vuonna LET Access Series -kiertueen ylivoimainen rankingykkönen. Hän otti kaudella 2020 yhden voiton ja saavutti neljässä muussa kilpailussaan kolme top 5 -sijoitusta.