5.3.–12.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][8]
KilpailuaSuomalaista

5.3.–12.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][8]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Tamminen kiikaroi kovaa sijoitusta Ruotsissa

Noora Tamminen pääsi keskeytyneellä kierroksella uudelleen vauhtiin pienten alkuvaikeuksien jälkeen. Kuva: Juha Taskinen

Noora Tammisen tulos 143 (-3) oikeuttaa Helsingborgin LET-turnauksen puolivälissä jaetulle 16. sijalle. Eroa kärkeem on kuusi lyöntiä. Toista peräkkäistä Top 10 -sijoitustaan jahtaava Tamminen pelasi Vasatorpin kentän perjantaina 71 lyönnillä.

Aamupäivän ryhmässä kierroksensa pelanneen Tamperelaisen tuloskortti oli perjantaina varsin värikäs, sillä ensimmäinen par merkittiin korttiin vasta yhdeksännellä väylällä. Sitä ennen Tamminen oli tehnyt kolme bogia, neljä birdietä ja yhden eaglen.

”Tänään oli aika erikoinen kierros; olin pelannut kaksi väylää ja lyönyt kolmosen avauksen kun peli keskeytettiin. Itse en edes huomannut, että ukkonen oli niin lähellä. Keskeytys tuli tosiaan yllätyksenä”, Tamminen sanoi.

”Puolitoista tuntia oltiinkin sitten klubilla ja kun päästiin takaisin kentälle, ei homma meinannut oikein lähteä käyntiin. Tein alkuun pari bogia, mutta sitten pienen suivaantumisen jälkeen pelasin reiät 5–8 viisi alle.”

Yksi päivän kohokohdista oli upea eagle väylällä kuusi.
”Löin siinä kakkoslyönnin metriin. Takaysillä lähestymiset jäivät puolestaan sen verran kauas reiästä, että birdiet jäivät tekemättä. Väylän 13 bogi tuli, kun löin avauksen veteen. Kierrokselle mahtui taas muutamahuono chippi, joista tuli pari turhaa bogia.”
Toisen kierroksen tilastot kertovat Tammisen osuneen avauslyönneillään väylille 11 kertaa. Griiniosumatilasto näytti saldoa 13/18. Putteriaan Tamminen käytti 30 kertaa.
Kilpailun kärkipaikalla jatkaa Nicole Broch Larsen (-9). Etelä-Afrikan Ashleigh Simon (-8) väijyy tanskalaista lyönnin päässä. Isäntämaan Lina Boqvist (-7) on kolmantena.
Suomalaisista Tammisen lisäksi viikonlopun kierrokselle tiensä selvittivät 22. sijaa jakavat Ursula Wikström ja Linda Henriksson (-2) sekä niukasti 40:n joukkoon mahtuva Minea Blomqvist-Kakko (par).

Marika Vossin
(+4), Krista Bakkerin (+7) ja Elina Nummenpään (+7) urakka päättyi kahteen kierrokseen.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (4 kpl)

  konologi says:

  Ilmeisesti tarvitaan kiikari että kärki näkyisi!

  Juuso says:

  Voisiko näiden uutisten kommentoinnin sulkea, kun hyvistä suorituksistakin kaivetaan vain negatiivinen esiin. Mielensäpahoiittajat purkaa huonoa oloaan näppäimistöllä.

  Sponsori says:

  Miksi sulkea ? jos sinä ”Juuso” mielesi siitä pahoitat. Sittenpä ei näissä ”uutisissa” olisi mitään mielenkiintoa. Jos et kestä noita ”arviointeja” niin lopeta lukeminen. Kas kun tämä näyttää olevan toistaiseksi vapaa maa, mukana mielipidevapaus. Ei pelaajien pidä lukea noita kommentteja jos ei polla kestä arvostelua. Yleensä jos kotoa lähretään, niin joko tappamahan tai voittamahan, muuton on turha lähteä reissuun ulkomaille. Siinä tapauksessa että pelaajan saavutuksiin vaikuttaa nuo epätoivoiset ”mielipiteet” niin kannattaa lopettaa pelaaminen. G-pisteen hehkutusten mukaan pelatessa kaikki Suomalaiset voitaisi joka kerta jos se olisi niin yksinkertaista. Se joka leikkiin (golfammattilaisuus tms muu julkinen homma) ryhtyyy, se leikin kestäköön tai menköön rangelle rautaseiskaan nojailemaan ja muistelemaan kuinka hieno tulevaisuus kaatui muutaman ”Epätoivoisen Niilon” G-pistekirjoitteluun. Ei se opetushommakaan mitään herkkua ole. Onhan noita yrittäjiä erilaisilla ”tuureilla” mutta se menestys vaan odottelee aika kaukana. Toivottavasti rahat riittää kotona ja sponsoreilla.

  Juuso says:

  Mä oon oikeesti Juuso. Ei tarvitse käyttää sitaatteja. Voidaan tehdä sinunkaupatkin. ”Ilmeisesti tarvitaan kiikari että kärki näkyisi” EI OLE mielipide. Se on tarkoituksellisesti pahantahtoinen, vähättelevä ja halventava kommentti, joka kohdistuu tällä kertaa naispelaajaan. Tuossa tilanteessa suomalaispelaajan edellä ei ollut kovinkaan montaa pelaajaa Euroopan päätourin kisassa, vaikkakin kärkeen olikin 6 lyöntiä. Jos vähääkään tunnet lajia, tiedät ettei se ole golfissa ero eikä mikään. Tilanne ei ole tätä kirjoittaessani juurikaan muuttunut, mutta Suomessa urheilija ei ole mitään, jollei hän voita. Noora Tammisen hyvin sujunut kisa ei ansaitse negatiivista kommentointia. Näiden uutisten arvo ja mielenkiinto ei nouse pätkääkään siitä että joku ressukka kommentoi uutisen perään ja purkaa pahaa mieltään. Toi keskustelupalsta on siihen erinomainen foorumi. Siellä kaikki muutkin valittaa ja kirjoittaa. En minä viittaa urheilijoihin, enkä heidän pollansa kestävyyteen. Mun kommentilla ei oo mitään tekemistä niiden asioiden kanssa. Enkä minä itse näistä pahoita mieltäni. Tuskin kukaan tervepäinen urheilijakaan, mutta miksi yleensäkään sanoa mitään, jos ei ole mitään hyvää sanottavaa. Mä ihmettelen vaan, mistä toi katkeruus ja negatiivisuus kumpuaa.