18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Tamminen ja Blomqvist-Kakko kympin sakissa Ranskassa

Minea Blomqvist-Kakko on pelannut tasaisen kisan ja kirjannut jokaisella kierroksella tuloksen 69 (-1). Kuva: Getty Images.

Noora Tamminen nousi Naisten Euroopan kiertueeseen kuuluvassa Ranskan avoimessa mestaruuskilpailussa lauantaina 17 sijaa kymmenenneksi pelattuaan tuloksen 67/ -3. Hänen yhteistuloksensa kolmen kierroksen jälkeen on kolme alle.

Tammisen kanssa kymmenettä sijaa jakaa myös sijalta 12 viikonloppuun lähtenyt Minea Blomqvist-Kakko, joka pelasi lauantaina kolmannen kisakierroksensa kahden ensimmäisen tapaan 69 lyönnillä.

Blomqvist-Kakolle hyvä sijoitus Ranskassa olisi kiertueen pelioikeuden uusimista silmällä pitäen elintärkeä. Tammisen on mahdollista varmistaa oma työpaikkansa ensi kaudeksi jo huomenna.

Hyvällä onnistumisella suomalaisten on mahdollista nousta sunnuntaina jopa palkintopallille. Voittokamppailuun yltäminen vaatisi jo pientä ihmettä, sillä kärjessä Espanjan Maria Hernandez painelee omalla kymmenluvullaan yhteistuloksessa 12 alle.

Ranskalaisjuhlia Chantago Golf Clubilla tuskin nähdään, mutta espanjalainen fiesta on jo valmiiksi katettu: Hernandezin takana toisena on Azahara Munoz (-8) ja kolmantena Carlota Giganda (-7).

Viimeisten joukossa jatkokierroksille selviytynyt Elina Nummenpää puristi lauantaina tuloksen 67/ -3 ja nousi tuloslistalla 24 pykälää sijalle T28.

Krista Bakker (69-74-73) ei saanut iskettyä kirivaihdetta silmään, ja hän on yhteistuloksella +6 sijalla T49.

Kilpailun palkintopotti on 250 00 euroa, josta voittaja ansaitsee reilut 37 000 euroa.

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)

    Kaljasieppo joka vkl says:

    Näyttäisi siltä, että Noora ja Unski on pitkälti jo varmistaneet työpaikkansa ensi vuodeksi LETille. Minnillä on saatava TOP 5 sijoituksia. Muilla vielä parempia. Katsokaapa kalenteria ja field kokoja LETtiläisille loppukaudelta. Eipä enää ole kuin 1-2 kisaa jäljellä kiirastulessa olevilla. Toivotaan tsemppiä ja onnistumisia viimeisiin vääntöihin. Onneksi on LET sitten tarjolla, jos ei karsinnoissa tule onnistumista.

    Kaljasieppo joka vkl says:

    Siis LETAS tarjolla, jos ei muuta… Korttiin pitänee tienata 25 tonttua parin tonnin plusmiinus heitolla…