[13][26]

[13][26]

Suomalaisilla vaisu lopetus Uudessa-Seelannissa

Jenni Kuosan kierroksen ainoa birdie tuli viimeisellä reiällä.

Ursula Wikström ja Jenni Kuosa päättivät urakkansa Uudessa-Seelannissa pelatussa Ladies European Tourin kisassa mollivoittoisesti. Wikström pelasi viimeisen kierroksensa kolme yli parin ja oli lopulta jaetulla 37. tilalla. Kuosa pelasi sunnuntaina lukemiin 78 ja valahti tuloslistalla jaetulle 43. sijalle. Kisaa kolme kierrosta selvin lukemin johtanut Giulia Sergas ei pystynyt pitämään paikkaansa tuloslistan kärjessä. Uransa ensimmäistä voittoa miltään kiertueelta tavoitteleva Sergas aloitti kierroksensa umpisurkeasti ja oli ensimmäisten kolmen pelaamansa reiän jälkeen viisi yli parin. Loppu kierroksesta oli lähinnä tapahtuneen vahingon korjaamista. Italialainen teki kierroksellaan vielä yhden bogin ja kaksi birdietä. Kierrostuloksella 76 lopullinen sijoitus oli jaettu toinen. Synkkä oli kisan voittoa puolustaneen Laura Daviesinkin päivä. Toiselta sijalta viimeiselle kierrokselle startannut englantilainen teki värikkäällä kierroksellaan kolme bogeyta, kolme birdietä, tuplan ja triplan. Davies oli lopulta jaetulla seitsemännellä sijalla. Kisan voitti australialainen Kristie Smith.

Yani Tseng selvään voittoon Thaimaassa

Maailmanlistan ykkönen Yani Tseng voitti viikonloppuna Thaimaassa pelatun LPGA:n kisan selkeästi viidellä lyönnillä. Tseng pelasi viimeisen kierroksensa tulokseen 66 ja takaa-ajajat olivat lopulta aseettomia. Tsengin kierros oli selkeästi päivän paras. Toiseksi Honda LPGA Thailand -kisassa tuli Michelle Wie, joka pelasi viimeisen kierrokensa kaksi alle parin. Eroa Wien ja Tsengin välillä oli lopulta viisi lyöntiä. Paras eurooppalainen Thaimaassa oli kahdeksatta sijaa jakanut Ruotsin Maria Hjorth. Eroa kärkeen jäi selkeät 12 lyöntiä. Ilari Ceder