Steve Stricker jäänee pois reikäpelin MM-kisoista - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - World Golf Championships

Steve Stricker jäänee pois reikäpelin MM-kisoista

Steve Stricker pelasi kaudella 2013 vain 13 kisaa. Lähimpänä isoa pottia hän oli US Openissa, jossa päätöskierroksesta tuli kuitenkin pannukakku.Kuva Getty Images

World Tourin reikäpelikisaan ilmoittautuminen päättyy Suomen aikaa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Tämänhetkiselta World Rankingilta otetaan 64 ensimmäistä. Jo nyt on selvää, että myös listan sijoilla 65-67 olevat Richard Sterne, Scott Piercy ja Kiradech Aphibarnrat pääsevät tähtikolmikon (Woods, Scott, Mickelson) vetäytymisten takia mukaan.

Listan 68., USA:n Brooks Koepka on myös vahvoilla. Steve Strickerin veli on vakavasti sairaana odottaen maksansiirtoa sairaalassa. Stricker ilmoitti torstaina jäävänsä suurella todennäköisyydellä pois kisasta jonka hän voitti vuonna 2001, kun se toistaiseksi ainoan kerran pelattiin USA:n ulkopuolella Australiassa. Tuolloin Stricker kukisti finaalissa Ruotsin Pierre Fulken.

Ilmoittautuneet pelaajat sijoitetaan kaavioon viikonlopun kisojen jälkeen julkaistavan World Rankingin perusteella. Ilonen on 55., hänen sijoituksensa voi muuttua vielä molempiin suuntiin vaikkei Ilonen kisaile meneillään olevissa tapahtumissa.

Mikäli muutoksia ei tulisi myöskään kärkipäähän, Ilonen saisi vastaansa Brandt Snedekerin. Siinä tapauksessa, että Stricker lähtisi mukaan, vastustaja olisi Jason Dufner. Muitakin vaihtoehtoja siis on, Los Angeleissa pelattava Northern Trust kilpailu muuttaa varmasti joidenkin top-64 pelaajien sijoituksia.

Ilonen harjoittelee parhaillaan Scottsdalessa, joka on vaivattoman ajomatkan päässä Tucsonista, jossa reikäpelimestaruuskisat käynnistyvät keskiviikkona.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)