18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LET Access Series

Sohvi Härkönen neljäs Azorien myrskykisassa

Sohvi Härkönen sijoittui neljänneksi Azoreilla LET Access Tourin kisassa.

Keskellä Atlantia sijaitsevat Azorit ovat syksyisin säiden armoilla. Toista kertaa pelattu Azores Ladies Open kuuluu LET Access Touriin ja kenttää, pelaajia ja palloja riepotteli tänä vuonna tuuli ja myrsky.

Ensimmäisenä päivänä lähtöjä siirrettiin neljällä tunnilla, koska satoi niin kovaa ja kun sade hellitti ja päästi pelaajat kentälle, tuuli jatkui edelleen raivoisana.

”Siihen tuuleen peli oli tasaista ja pelasin suhteellisen varmasti”, kuvaili Sohvi Härkönen, jonka tulos oli ensimmäiseltä kierrokselta +3.

Toisena päivänä puhuri jatkui ja välillä satoi vettäkin. Härkösen tulos oli +5.

”Kolmella viimeisellä väylällä satoi kaatamalla ja tein 15- ja 16-rei´ille tuplan. Ilman niitä se olisi ollut kelpo tulos”, kuvaili Härkönen, joka oli toisen päivän jälkeen neljäs.

Ja jos vain mahdollista, niin kolmantena päivänä tuuli vielä enemmän. Härkönen ehti aamulla vähän harjoitella ja valmistautua kilpailuun, kun tuli ilmoitus, että peli on keskeytetty. Parin tunnin klubilla odottelun jälkeen kisa jatkui ja Härkönen ehti pelata seitsemän reikää, kunnes kisa jälleen keskeytettiin: tuulen takia peli oli jopa vaarallista.

Lopulta kahden päivän tulokset jäivät voimaan ja Härkönen sijoittui neljänneksi tuloksella +8. Kisan voitti Italian Anna Rossi (+3).

”Siinä vaiheessa kun kisa keskeytettiin, olin seitsemän reiän jälkeen tuloksessa +4 ja sellainen tunne jäi, että olisin vielä voinut nousta loppurei´illä.”

Härkönen on pelannut kymmenen LET Access Tourin kisaa ja on pistetilastossa kymmenentenä. Jari Jokinen

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje