28.9.–5.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][17]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf

Seurojen mestaruuskilpailut tänään päätökseen

Tuomas Salminen pyrkii voittamaan seurasa mestaruuden SHG:ssa

Tarinoita seuran mestaruuskilpailuista tullaan kertomaan tänään klubien terassilla iltaan saakka. Mestaruusjuhlat vaihtelevat ja tapahtumia kentällä on varmasti unohtumattomia. Kaikkea emme voi luonnollisestikaan seurata tai tietää. Kertokaa siis mitä unohtumatonta kävi teidän seuranne mestaruuskarkeloissa. Seurojen mestaruuskilpailuissa ratkaistaan usein voitot niin miesten, naisten kuin seniorisarjoissa. Useilla kentillä juniorit käyvät omat mestaruustaistelunsa erillisenä päivämääränä, joissain myös miesten kilpailun yhteydessä. Monet kotimaiset huippupelaajat muistavat seurauskollisuudessaan osallistua myös seuransa arvostetuimpaan kilpailuun. Esimerkiksi SHG:ssa matkassa on kovan luokan pelaajia taistelemassa menestyksekkään kilpailuseuran mestaruudesta. Meneekö voitto toiselle Salmisen (Mikke ja Tuomas) veljeksistä, vai tuleeko konkari Panu Kylliäinen nappaamaan seuran kuninkuuden? Miksei joku muukin voisi mestaruuteen asti yltää… Millä tavalla teidän seurassanne on mestaruuksia ratkottu? Onko nähty unohtumattomia loppukirejä, vai löytyikö seuranne Jean Van De Velde loppuratkaisuissa. Golf on erityisen suurta draamaa tuottava kilpaurheilu ja nyt on aika kertoa mitä tapahtui. Lauantaina monessa seurassa kilpailussa käytiin toinen, joissain seuroissa vasta ensimmäinen päivä. Oma dramaattinen kertomus oli kolmipyöräisen kärryn valuminen rinteessä vesiesteeseen. Bägin sisältöhän siinä tuhoutui – tuloksen tuhoutuminen kävi jo aiemmin. Tuloslistat tarinoineen auttavat tiedonjaossa. Sitä(kin) varten kommenttikentät on Golfpisteen sivuille luotu. Ei muuta kun informaatiota levittämään ja tarinoimaan oman seuranne sankareista ja antisankareista. Sana on vapaa. Nikke Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (12 kpl)

 • Nikke says:

  Ringsidessa tulossa kahden kauppa: Pertsa Palosuo 73,73 (E) Henrik Lahti 76, 71 ( 1) Ville Wright 76,76 ( 6) Henun toisen kierroksen takaysi 31 (-5) oli ehkä parasta golfia mitä rinkussa on koskaan nähty -respect.

 • Pete says:

  Lauri Ruuska 70,72 Janne Koivisto 69,77 Janne Eskola 74,75 Late taitaa viedä Savon herruuden. Nouseeko Pro Janne toiseksi ohi Katkaravun…? Myös Joonas Pentikäinen kovassa nosteessa !!

 • Pablo says:

  Taisi tuo N. Tyryn ennakointi mennä SHG:n osalta (ehkä) pieleen. Johdossa kun on ensimmäisen päivän jälkeen Keke Jaakola. Toki Panu Kylliäisellä ja Mikael Salmisella on vielä täydet mahdollisuudet tulla ohi, mutta Tuomas S. ja Ari Vauhkonen lienevät jo liian kaukana. Shg on niitä harvoja seuroja (onko muita?) Suomessa, jossa pelataan kunnon 72 reiän mestaruuskilpailu.

 • Pablo says:

  Ei mennytkään N. Tyryn ennakointi pieleen. Konkari Panu Kylliäinen otti uransa ensimmäisen SHG:n mestaruuden. Keijo Jaakola jäi toiseksi ja Tuomas Salmisen 65 lyönnin finaalikierros Lakistossa nosti hänet kolmanneksi ohi velipojan.

 • Harri Korpisaari says:

  Vuosaaren mestaruus vuoden tauon jälkeen Ville Papulalle. Toiseksi viime vuoden mestari Joonas Hinkkanen ja kolmas Oscar Hein. Kaikki FT-miehiä. Poissa olivat vain Väisäsen veljekset, Linus ja Joonas. Hienot Kisat!

 • Tomppa says:

  Tällä kertaa mestaruuden nappasi Juha-Pekka Peltomäki lyönnin erolla, tokana Oskari Koivula, kolmantena Jani Hietanen. Oli pirun siistiä pelata näin hyväkuntoisella kentällä ja niin helkkarin nopeilla griineillä. Kiitti kenttähenkilökunnalle.

 • Markku Ignatius says:

  StLG:n miesten lyöntipelin mestari on kahdeksatta kertaa Kimmo Lindberg. Junnuvuosien huippulupaus, joka valitsi perheyrityksen jatkamisen golfin sijaan, voitti mestaruuden tasaisella esityksellä vuoden tauon jälkeen, kun puolustava mestari Albert ”Hippu” Eckhardt antoi ekalla rundilla liikaa siimaa ja toinen Lohjan junnuhuipuista, Jesse Nyman, puolestaan hyytyi viimeisellä rundilla. Seuran ainoa ammattilainen Antti Ulvio jätti ”Kinken” haastamisen jo ekan rundin aikana selkäongelman vuoksi. Naisten puolella kuningatar oli Emma Sandberg. Lohjalla pelataan sivussa myös midien mestaruudesta ja kunkkuna juhli Jani Michelsson, joka pelasi tänään Pyhiksen mustilta -1. Naismidien mestari on Virpi Haataja.

 • Tuppu says:

  1. Juhana Pernaa 2. Tommi Yli-Kortesniemi 3. Ari Sjögren

 • nikke says:

  Pertti Palosuo pelasi voittoon kohtalaisella -1 kokonaistuloksella, Henrik Lahti teki 17:llä triplan ja hävisi jännän taistelun kahdella. Mestari sai perinteisen pokaalisuihkun ja muut traditiot jääköön paljastamatta. Voittajan rooli ei ole helppo 🙂

 • Kai Kilappa says:

  Miehet: 1. Tapio Pulkkanen 75 72 74=221 2. Niko Tainio 70 76 76=222 3. Timo Saarela 74 75 74=223 Naiset: 1. Miia Pulliainen 2. Anna-Mari Laukkanen 3. Lotta Silen

 • Taisto says:

  Kyllä myös Porissa urakoitiin mestaruudesta 72 reikää! Mestarit Juuso Lehtinen ja Pirjo Jussila Miesten mestaruus ratkesi neljän kierroksen ja yhden uusintareiän jälkeen Juuso Lehtisen voitoksi, tiukan taiston kakkoseksi jäi Henri Tuovinen.Miesten sarjassa kärjessä tuttuja nimiä kisakentiltä. Taisi olla Juuso Lehtisen ensimmäinen mestaruus! Naisten mestaruuden vei Pirjo Jussila. Miehet 1. Lehtinen Juuso 70, 74, 73, 72 = 289 2. Tuovinen Henri 72, 72, 68, 77 = 289 3. Kaivola Nicklas 75, 74, 77, 66 = 292 4. Ojala Matti 73, 74, 76, 79 = 302

 • keijo says:

  Peuramaalla yksi oli ylitse muiden, Niclas Hellberg 72,66,67. Kenttäennätys molemmille peuramaan kentille..