11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][29]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][29]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Major

Scott työllistää Williamsin US Openissa

Steve Williams auttaa Adam Scottia kun Tiger Woods potee jalkaansa.

Kaikkiaan 13 major-voittoa Tiger Woodsin kanssa juhlinut Steve Williams ei ole isäntänsä loukkaantumisesta huolimatta jäämässä toimettomaksi kauden toisessa major-turnauksessa: Williams kantaa torstaina käynnistyvässä US Openissa Adam Scottin bägiä.

Scottille töitä pitkään tehnyt Tony Navarro jäi australialaisen kelkasta Players Championshipin jälkeen, mistä lähtien pelaaja on turvautunut tilapäiseen apuun. Colonialilla 30-vuotiaan Scottin caddiena toimi Mick Doran. Hakuprojekti uuden vakituisen caddien pestaamiseksi on edelleen kesken.

Lupa Tigerilta

Ratkaisun myötä spekulaatiot Woodsin ja Williamsin teiden eroamisesta lähtivät vilkkaasti liikkeelle, kunnes tähden manageri Mark Steinberg katkaisi huhuilta siivet:

”Kun Adamille (Scott) selvisi, ettei Tiger pelaa US Openissa, hän soitti Stevielle (Williams) pyytääkseen tätä avukseen Congressionalilla”, Steinberg sanoi. ”Luulen, että niin Steve kuin kuka tahansa muukaan ei halua jättää majoria väliin. Luvan hän kysyi kuitenkin ensiksi Tigerilta.”

Aussi on urallaan aiemminkin turvautunut Williamsin apuun. Kymmenen vuotta sitten Scottin lyhytaikaisena caddiena toimi kuitenkin Steve Williamsin nuorempi veli Phil.

Tässä vaiheessa on vielä epäselvää, jatkuuko Scottin ja Williamsin yhteistyö myös US Openin jälkeen. Woodsin jalan kuntoutumisesta ei ole tihkunut viime aikoina lisätietoa, toisaalta hänen kotisivuillaan seuraavaksi turnaukseksi on edelleen mainittu kesä-heinäkuun vaihteessa pelattava AT&T National. Woods silti tuskin riskeerannee vajaakuntoisena mahdollisia osallistumisiaan kauden kahteen jälkimmäiseen major-turnaukseen.

Marko Kuivasaari

US Open -birdieveikkaus / Castillo de Molina

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje