26.9.–3.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][18]
KilpailuaSuomalaista

26.9.–3.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][18]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Sanna Nuutisen varmat otteet jatkuivat Sveitsin avoimissa: ”Bogiton golf on merkki siitä, että jotain tekee oikein”

Sanna Nuutinen on esittänyt Sveitsissä kauden parasta peliään. Kuva: Tristan Jones/LET

Nuutinen jahtaa sunnuntaina ensimmäistä kovaa sijoitustaan lähes kahteen vuoteen.

Sanna Nuutinen (-8) pelasi toistamiseen tuloksen 67 Sveitsissä Zugin seudulla meneillään olevassa Ladies European Tourin kilpailussa. Hän paransi hieman sijoitustaan ja on Swiss Ladies Openissa 36 reiän jälkeen mukavasti jaetulla kuudennella sijalla.

Nuutisen peli Golfpark Holzhäusernin kentällä on ollut virheetöntä. Tuloskorttiin on piirretty kahtena päivänä yhteensä kahdeksan birdieä, mutta ei ainuttakaan bogia.

Hänen ohellaan vain kilpailua johtava Madelene Stavnar ei ole tehnyt toistaiseksi paria heikompia reikätuloksia.

”Bogiton golf on merkki siitä, että jotain tekee oikein. Olen tehnyt hyviä päätöksiä ja lyönyt hyviä itsevarmoja svingejä. Huomenna jatketaan saman kaavan mukaan omaa hiihtoa”, Nuutinen sanoi.

Nuutisella on sunnuntaina paljon pelissä. Kunnon onnistuminen olisi tärkeää itseluottamukselle, joka on kärsinyt kolauksen parin vaikean kauden aikana. Nuutinen on sijoittunut pääkiertueella edellisen kerran top 10:een marraskuussa 2021.

Helsinkiläinen on paalulla olevaa Madelene Stavnaria (-12) neljä lyöntiä perässä. Norjalaista lähimpänä kärkkyvät Ranskan Anne-Charlotte Mora ja Saksan Alexandra Forsterling (-10).

Ursula Wikström (-2) pelasi lauantaina tuloksen 68, ja nousi jaetulle 24. tilalle. Myös Tiia Koivisto (-1) ja Linda Osala (+1) ylsivät finaalikierrokselle. Elina Nummenpää (+4) paransi peliään toisella kierroksella, mutta jäi karsintaviivan alapuolelle.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje