[6][5]

[6][5]
Kilpagolf - LET Access Series

Sanna Nuutinen päivän parhaimmistoa LETAS-kiertueella

Sanna Nuutinen on mukana Tsekin LETAS-kilpailun kärkikahinoissa. Kuva: Tristan Jones/LET

Nuutinen lähtee hyvistä hyökkäysasetelmista päätöskierrokselle.

Sanna Nuutinen (-3) otti perjantaina ison askeleen kohti kärkipään sijoituksia Tsekin Bystricessä pelattavassa naisten haastajakiertueen turnauksessa. Hän löi kisan toisella kierroksella tuloksen 69, ja lähtee päätöspäivään kolmen lyönnin päässä kärjestä.

Keimola Golfin pelaaja oli vahvimmillaan etuysillä, missä hän tehtaili kolme birdieä. Kierroksen neljäs birdie syntyi toisen kolmanneksen päätteeksi, minkä jälkeen ainoaksi parista poikenneeksi reikätulokseksi jäi 16. reiän bogey.

Yhdeksäntenä oleva Nuutinen jakoi kolme alle -tuloksellaan päivän neljänneksi kovinta noteerausta.

Sijaa 51 jakavat Leena Makkonen ja Tiia Koivisto (+2) selvittivät Czech Ladies Challenge -kilpailun cut-rajan kahden lyönnin turvin.

Niina Liias ja Ella Salminen karsiutuivat.

Golf Resort Konopiste -kentällä käytävän turnauksen johtopaikan jakavat Englannin Hayley Davis ja Walesin Chloe Williams (-6). Nuutisen ohella pohjoismaalaisista top 10:een mahtuu Ruotsin Annelie Sjöholm (-4/T6).