25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista

25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Sankarinviittoja tarjolla Disneyssa

Kevin Chappell hakee avausvoittoaan Tourilla

Kilpailun johdossa ovat tulokaskauttaan pelaava Kevin Chappell ja kokenut Justin Leonard. Nuori Chappel on sijoittunut kauden aikana kaksi kertaa kolmanneksi, mutta voitto puuttuu vielä. Leonard toisaalta on ollut melko kujalla peliensä kanssa saamatta yhtään mitään aikaan.

Vuoden 97-British Open mestari ja Ryder Cup –pelaaja saa Chappelilta myös kovasti kehuja.

”Jos saisin nyt ottaa hänenlaisen uran, niin kiittäisin ja ottaisin vastaan”, Chappell kertoi.

Leonard myös on sitä mieltä, että mielummin myöhään kuin ei milloinkaan.

”Onhan kyseessä kauden viimeinen kisa, joten myöhään tämä voittopaikka tulee. Tästä tulee saamaan kuitenkin paljon energiaa ja uskoa parin kuukauden breikille, jolloin valmistaudun taas seuraavaan kauteen”, kokenut Leonard sanoo.

Yhteistuloksessa -14 oleva kärkipari saa pitää huolta johtoasemastaan huolella. Takana tulee monia nälkäisiä voittajakandidaatteja ja kortin tavoittelijoita.

Lyönnin päässä kärjestä on Korean Bio Kim. 21-vuotias joutui käymään sydänleikkauksessa PGA Tourin FedEx Cupin aikaan. Paluu kentälle on näyttänyt sujuvan ilman ongelmia. Rahalistan sijoitus 168 kuitenkin kertoo, että huomisesta on tulossa hänelle iso päivä.

”Minun pitäisi pelata lähelle 60 lyönnin tulosta huomenna jos haluan voittaa. En tiedä, voittaminen on aina oma juttunsa. Huomenna on minulle tärkeä päivä ja täytyy olla valmis tekemään kovasti töitä sen onnistumiseksi”, Kim kertoi.

Neljättä sijaa kaksi lyöntiä kärjestä jakavat Henrik Stenson ja Nick O¨Hearn.

Rahalistan voitosta taistelevat Luke Donaldja Webb Simpson ovat jumittuneet sijoituksiinsa. Simpson jakaa yhdeksättä ja Luke Donald lyönnin huonommalla sijoituksella 14:ttä sijaa. Historian tekeminen jäänee tuleville vuosille, sillä Donaldin pitäisi pystyä nousemaan voittoon viiden lyönnin päästä kärjestä.

Tehtävä ei missään nimessä ole mahdoton, mutta harvakseltaan muutenkaan voittava Donald ei ole Tourin suurin kiripelaaja vailla vertaa. Tasainen sijoittuminen kympin joukkoon on tuonut suurimman osan shekeistä.

Nikke Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje