Sami Välimäki avasi Pro Golf Tourin finaalin rytinällä - Golfpiste.com

6.6.–13.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][14]
KilpailuaSuomalaista

6.6.–13.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][14]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Muu

Sami Välimäki avasi Pro Golf Tourin finaalin rytinällä

Välimäki jahtaa satelliittikiertueen finaalissa kauden neljättä voittoaan Pro Golf Tourilla.

Kolmesti satelliittikiertue Pro Golf Tourilla kuluvalla kaudella voittanut Sami Välimäki käynnisti kiertueen finaalin, Castanea Resort Championshipin, erinomaisella 67 (-5) lyönnin kierroksella. Välimäki takoi peräti seitsemän birkkua, mutta teki myös kaksi bogia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu
Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Edellä on avauskierroksen jälkeen ainoastaan bogittoman kierroksen pelannut Ranskan Dimitri Darnaud. Kolmen kierroksen mittainen kilpailu päättyy keskiviikkona. Palkintorahaa on jaossa 50 000 euroa.

Välimäki on kiertueen rankingissa neljäntenä. Ykköseksi hän ei käytännössä enää kykene nousemaan, mutta kolmen voittonsa myötä hän on jo varmistanut pelioikeuden Challenge Tourille ensi kaudeksi.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)

  • Iron Mike says:

    Välimäki voi kai vielä nousta rankingin kärkeen. Finaalin palkintopotti on suurempi kuin peruskisoissa ja voittaja kuittasi ainakin viime kaudella 7800 euroa. Tällä hetkellä kärkeen on matkaa 6769 euroa, joten ykköspaikka taitaa olla voitolla Samin, jos ranking-johtaja Long ei ansaitse yli 1031 euroa eli sijoitu noin 12 (tai 13) parhaan joukkoon.