28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

Viktor Hovland poimi hole in one -pallonsa reiästä ja heitti sen katsomoon. Kuva Getty Images.

Kilpagolf - Ryder Cup

Ryder Cup -seuranta: Eurooppa on neljän pisteen päässä Ryder Cupin voitosta − USA tarvitsee haasteottelussa herätyksen

Ryder Cupin kootut huippuhetket ja kohokohdat.

01.10.2023 10:24

Sunnuntain singeleiden otteluparit on julkaistu

Ryder Cupissa on edessä ratkaisupäivä. Selvässä johdossa oleva Eurooppa tarvitsee Marco Simone Golf & Country Clubin kentällä pelattavissa kaksinpeleissä neljä pistettä ottaakseen Ryder Cup -pokaalin takaisin itselleen. Vierasjoukkueelta vaaditaan voittoon 8,5 pistettä. USA ei ole voittanut Eurooppaa sen kotikentällä 30 vuoteen.

Singeleiden otteluparit (ajat Suomen aikaa):

12.35 Jon Rahm vs. Scottie Scheffler
12.47 Viktor Hovland vs. Collin Morikawa
12.59 Justin Rose vs. Patrick Cantlay
13.11 Rory McIlroy vs. Sam Burns
13.23 Matt Fitzpatrick vs. Max Homa
13.35 Tyrrell Hatton vs. Brian Harman
13.47 Ludvig Åberg vs. Brooks Koepka
13.59 Sepp Straka vs. Justin Thomas
14.11 Nicolai Højgaard vs. Xander Schauffele
14.23 Shane Lowry vs. Jordan Spieth
14.35 Tommy Fleetwood vs. Rickie Fowler
14.47 Rober MacIntyre vs. Wyndham Clark

Lähetys Viaplayllä ja Viasat Sport Golf -kanavalla käynnistyy kello 12.30. Selostuksesta vastaavat Antti Vaalas ja Riku Soravuo.

Kirjoittaja: Marko Kuivasaari

30.09.2023 14:18

Sytyttävätkö Max Homa ja Brian Harman USA:n takaa-ajoon?

Max Homa ja Brian Harman toivat Yhdysvalloille lauantain nelinpeleissä ensimmäisen kokonaisen voittopisteen kaadettuaan Shane Lowryn ja Sepp Strakan lukemin 4/2. USA:n kaksikko on mukana iltapäivän fourball-otteluissa, joissa jää nähtäväksi, onnistuuko tärkeän pisteen joukkueelleen hankkinut kaksikko käynnistämään vieraiden kiriä. Tehtävä on vaativa, sillä USA on Eurooppaa seitsemän pistettä perässä.

Homa ja Harman ovat ottelussaan paria Tommy Fleetwood-Nicolai Højgaard vastaan 1 up -johdossa.

USA:n kapteeni Zach Johnson valitsi odotetusti myös vakiintuneen parivaljakon Justin Thomas-Jordan Spieth vaikeuttamaan Justin Rosen ja Robert MacIntyren tehtävää. Ottelussa mennään ensimäisillä rei’illä tasatilanteessa. Muita pareja aamun foursome-otteluista Johnson ei iltapäivään tuonut.

Kotijoukkueen kaksikoista lauantain molemmat ottelut pelaavat aamulla säkenöineet Viktor Hovland-Ludvig Åberg (vs. Sam Burns-Collin Morikawa) sekä Matt Fitzpatrick-Rory McIlroy (vs. Patrick Cantlay-Wyndham Clark).

Ensin mainitut ovat kamppailussaan tilanteessa 2 down, Fitzpatrickin ja McIlroyn ottelu on tasan.

Yhdysvaltain joukkueesta Rickie Fowleria ei ole näkynyt avauspäivän foursome-session jälkeen kentällä. Vieraiden leirissä on tiettävästi ollut liikkeellä pientä virusta, joka mahdollisesti pitää Fowlerin sivussa.

Kirjoittaja: Marko Kuivasaari

30.09.2023 11:55

Pohjoismaalainen tutkapari rökitti jenkkejä ennätyslukemilla

Viktor Hovland ja Ludvig Åberg tekivät kovan tempun Marco Simone Golf & Country Clubilla meneillään olevassa Ryder Cupin toisessa foursome-sessiossa. He päihittivät parin Scottie Scheffler-Brooks Koepka hirmulukemin, 9/7, joka on haasteottelun 18-reikäisten matsien voittomarginaalien ennätys sekä paripelit että singelit huomioiden.

Edellinen ennätys oli peräisin Belfrystä vuodelta 1989, jolloin USA:n Tom Kite kuritti Howard Clarkia kaksinpeleissä luvuin 8/7. Paripelien aiempi ennätys oli tehty West Virginiassa, vuoden 1979 Ryder Cupissa. Tuolloin Hale Irwin ja Tom Kite jyräsivät foursomessa parin Ken Brown-Des Smyth numeroin 7/6.

Ryder Cupin kamppailut olivat vuoteen 1959 saakka kahden kierroksen otteluita. Vuonna 1961 Royal Lytham & St Annesissa ohjelmassa olivat ensimmäisen kerran 18 reiän matsit.

Kirjoittaja: Marko Kuivasaari

30.09.2023 08:02

Eurooppa luottaa lauantain foursome-otteluissa tuttuihin pelipareihin

Luke Donald ei tehnyt muutoksia Ryder Cupin toisen foursome-session paripareihinsa. Team Europen kapteeni ilmoitti lauantaiaamun otteluihin täysin samat kaksikot kuin perjantain nelinpeleissä, jotka kotijoukkue vei puhtaasti 4–0.

USA sen sijaan hakee muutoksilla uutta virtaa. Rickie Fowlerin ja Collin Morikawan korvaa pari Justin Thomas-Jordan Spieth. Maailmanlistan ykkösen Scottie Schefflerin kanssa tutkaparin Sam Burnsin sijaan muodostaa nyt Brooks Koepka.

Lauantain foursome-ottelut:

8.35 Rory McIlroy-Tommy Fleetwood vs. Justin Thomas-Jordan Spieth
8.50 Viktor Hovland-Ludvig Åberg vs. Scottie Scheffler-Brooks Koepka
9.05 Shane Lowry-Sepp Straka vs. Max Homa-Brian Harman
9.20 Jon Rahm-Tyrrell Hatton vs. Patrick Cantlay-Xander Schauffele

Kirjoittaja: Marko Kuivasaari

29.09.2023 13:53

Iltapäivän Four-ball-matsit ovat käynnissä: tässä ovat peliparit

Ensimmäisen pelipäivän iltasessioihin lähdetään isäntien 4–0-johdosta. Pelimuoto on four-ball ja otteluparit seuraavat:

V. Hovland – T. Hatton vs. J. Thomas – J. Spieth
J. Rahm – N. Højgaard vs. S. Scheffler – B. Koepka
R. MacIntyre – J. Rose vs. M. Homa – W. Clark
R. McIlroy – M. Fitzpatrick vs. C.Morikawa – X. Schauffele

Kirjoittaja: Sami Sarpakunnas

29.09.2023 11:38

Ensimmäinen ottelupiste Euroopalle

Eurooppa otti Ryder Cupin ensimmäisen ottelupisteen Jon Rahmin ja Tyrrell Hattonin voitettua Scottie Schefflerin ja Sam Burnsin lukemin 4/3.

Eurooppalaispari hallitsi foursome-ottelua kolmannelta reiältä alkaen ja hävisi viidentoista reiän aikana vain yhden reiän.

Viktor Hovland ja Ludvig Åberg ovat jo varmistaneet Euroopalle seuraavan pisteen puolikkaan ja ovat lähellä tuoda seuraavan kokonaisen pisteen Euroopalle. Hovland ja Åberg johtavat omaa otteluaan neljällä reiällä, kun yhtä monta reikää on pelaamatta.

Kirjoittaja: Jere Jaakkola

29.09.2023 10:30

Eurooppa hallitsee avauskierroksen foursome-otteluita

Eurooppa on aloittanut Ryder Cupin ensimmäisen ottelukierroksen ryminällä. Kun neljästä otteluparista ensimmäinen on edennyt jo sisääntulon rei’ille, Eurooppa johtaa jokaista ottelua.

Ensimmäisenä kentälle lähteneessä ottelussa Jon Rahm ja Tyrrell Hatton ovat yhdeksän reiän jälkeen tilanteessa 2 up Scottie Scheffleriä ja Sam Burnsia vastaan. Kahden reiän johtoasemassa ovat myös kahdeksan reikää pelanneet Viktor Hovland ja Ludvig Åberg (vastustajina Max Homa ja Brian Harman) sekä Shane Lowry ja Sepp Straka (vastustajina Rickie Fowler ja Collin Morikawa), jotka ovat pelanneet seitsemän reikää.

Toistaiseksi tasaisin matsi on ollut viimeinen ottelupari Rory McIlroy ja Tommy Fleetwood vastaan Patrick Cantlay ja Xander Schauffele. Eurooppalaispari on voittanut neljännen reiän, viisi muuta reikää on tasattu.

Yhdysvallat ei ole vielä ollut yhdessäkään ottelussa johtoasemassa.

Kirjoittaja: Jere Jaakkola

28.09.2023 18:13

Luke Donald yhdisti pohjoismaista voimaa aamun foursome-otteluihin

Euroopan ja USA:n Ryder Cup -kapteenit ilmoittivat Marco Simone Golf & Country Clubilla pidetyn avajaisseremonian päätteeksi peliparit perjantaiaamun foursome-otteluihin.

44. Ryder Cupin saa Euroopan joukkueesta kunnian aloittaa pari Jon Rahm-Tyrrell Hatton, joka kohtaa ensimmäisessä ottelussa (klo 8.35*) maailmanlistan ykkösen Scottie Schefflerin ja Sam Burnsin.

Toiseen nelinpeliotteluun (klo 8.50) Donald yhdisti pohjoismaista voimaa: Norjan Viktor Hovland ja ruotsalaistulokas Ludvig Åberg saavat vastaansa parin Max Homa-Brian Harman.

Perjantain muut foursome-ottelut:

Klo 9.05 Shane Lowry-Sepp Straka vs. Rickie Fowler-Collin Morikawa
Klo 9.20 Rory McIlroy-Tommy Fleetwood vs. Xander Schauffele-Patrick Cantlay

* Lähtöajat Suomen aikaa

Kirjoittaja: Marko Kuivasaari

28.09.2023 15:26

Hovlandilta haamulyönti harjoituskierroksella!

Viktor Hovland tarjosi harvinaista herkkua Ryder Cupin harjoituskierroksen katsojille. Norjalainen iski hole in onen Marco Simonen viidennellä reiällä. Saavutuksesta teki sensaatiomaisen se, että kyseessä oli 276-metrinen par-nelonen. Hovland teki holarinsa väyläpuulla.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön DP World Tour (@dpworldtour) jakama julkaisu

Hovland oli lyöntinsä jälkeen jo siirtymässä tiiauspaikan viereen, kunnes griiniltä kuuluneet huudot paljastivat, että pallo oli mennyt reikään. Euroopan pelaajat ryntäsivät onnittelemaan ja pian katsomosta alkoivat kuulua eurooppalaiskannattajien olé, olé, olé -huudot.

Kirjoittaja: Jere Jaakkola

28.09.2023 15:20

Eurooppa ylivoimaiseen voittoon junioreiden Ryder Cupissa

Eurooppa otti ylivoimaisen voiton pääkilpailua edeltävässä junioreiden Ryder Cupissa lukemin 20,5–9,5.

Eurooppa lähti viimeiselle kierrokselle tukevassa 12–6 johtoasemassa, ja hallitsi ylivoimaiseen tyyliin myös päätöspäivän kaksinpelejä. Kahdestatoista kaksinpelistä peräti seitsemän päättyi eurooppalaisjuhliin. Kolme ottelua tasattiin ja kaksi otteluista meni Yhdysvalloille.

Voiton ratkaisseen pisteen Euroopalle toi oman ottelunsa murskaavasti luvuin 8/6 voittanut Andrea Revuelta (alla videossa).

Voitto oli Euroopalle ensimmäinen sitten vuoden 2006. Kuusi edellistä junioreiden Ryder Cupia olivat päättyneet Yhdysvaltojen voittoon. Sitä ennen Eurooppa voitti neljä haasteottelua peräkkäin. Vuonna 1997 pelatun historian ensimmäisen Junior Ryder Cupin voitti Yhdysvallat.

Junioreiden Ryder Cup pelattiin ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen. Vuodelle 2020 kaavailtu haasteottelu siirrettiin ensin vuoteen 2021 ja peruttiin myöhemmin kokonaan.

Kirjoittaja: Jere Jaakkola

28.09.2023 15:20

Eurooppa ylivoimaiseen voittoon junioreiden Ryder Cupissa

Eurooppa otti ylivoimaisen voiton pääkilpailua edeltävässä junioreiden Ryder Cupissa lukemin 20,5–9,5.

Eurooppa lähti viimeiselle kierrokselle tukevassa 12–6 johtoasemassa, ja hallitsi ylivoimaiseen tyyliin myös päätöspäivän kaksinpelejä. Kahdestatoista kaksinpelistä peräti seitsemän päättyi eurooppalaisjuhliin. Kolme ottelua tasattiin ja kaksi otteluista meni Yhdysvalloille.

Voiton ratkaisseen pisteen Euroopalle toi oman ottelunsa murskaavasti luvuin 8/6 voittanut Andrea Revuelta (alla videossa).

Voitto oli Euroopalle ensimmäinen sitten vuoden 2006. Kuusi edellistä junioreiden Ryder Cupia olivat päättyneet Yhdysvaltojen voittoon. Sitä ennen Eurooppa voitti neljä haasteottelua peräkkäin. Vuonna 1997 pelatun historian ensimmäisen Junior Ryder Cupin voitti Yhdysvallat.

Junioreiden Ryder Cup pelattiin ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen. Vuodelle 2020 kaavailtu haasteottelu siirrettiin ensin vuoteen 2021 ja peruttiin myöhemmin kokonaan.

Kirjoittaja: Jere Jaakkola

28.09.2023 15:26

Hovlandilta haamulyönti harjoituskierroksella!

Viktor Hovland tarjosi harvinaista herkkua Ryder Cupin harjoituskierroksen katsojille. Norjalainen iski hole in onen Marco Simonen viidennellä reiällä. Saavutuksesta teki sensaatiomaisen se, että kyseessä oli 276-metrinen par-nelonen. Hovland teki holarinsa väyläpuulla.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön DP World Tour (@dpworldtour) jakama julkaisu

Hovland oli lyöntinsä jälkeen jo siirtymässä tiiauspaikan viereen, kunnes griiniltä kuuluneet huudot paljastivat, että pallo oli mennyt reikään. Euroopan pelaajat ryntäsivät onnittelemaan ja pian katsomosta alkoivat kuulua eurooppalaiskannattajien olé, olé, olé -huudot.

Kirjoittaja: Jere Jaakkola

28.09.2023 18:13

Luke Donald yhdisti pohjoismaista voimaa aamun foursome-otteluihin

Euroopan ja USA:n Ryder Cup -kapteenit ilmoittivat Marco Simone Golf & Country Clubilla pidetyn avajaisseremonian päätteeksi peliparit perjantaiaamun foursome-otteluihin.

44. Ryder Cupin saa Euroopan joukkueesta kunnian aloittaa pari Jon Rahm-Tyrrell Hatton, joka kohtaa ensimmäisessä ottelussa (klo 8.35*) maailmanlistan ykkösen Scottie Schefflerin ja Sam Burnsin.

Toiseen nelinpeliotteluun (klo 8.50) Donald yhdisti pohjoismaista voimaa: Norjan Viktor Hovland ja ruotsalaistulokas Ludvig Åberg saavat vastaansa parin Max Homa-Brian Harman.

Perjantain muut foursome-ottelut:

Klo 9.05 Shane Lowry-Sepp Straka vs. Rickie Fowler-Collin Morikawa
Klo 9.20 Rory McIlroy-Tommy Fleetwood vs. Xander Schauffele-Patrick Cantlay

* Lähtöajat Suomen aikaa

Kirjoittaja: Marko Kuivasaari

29.09.2023 10:30

Eurooppa hallitsee avauskierroksen foursome-otteluita

Eurooppa on aloittanut Ryder Cupin ensimmäisen ottelukierroksen ryminällä. Kun neljästä otteluparista ensimmäinen on edennyt jo sisääntulon rei’ille, Eurooppa johtaa jokaista ottelua.

Ensimmäisenä kentälle lähteneessä ottelussa Jon Rahm ja Tyrrell Hatton ovat yhdeksän reiän jälkeen tilanteessa 2 up Scottie Scheffleriä ja Sam Burnsia vastaan. Kahden reiän johtoasemassa ovat myös kahdeksan reikää pelanneet Viktor Hovland ja Ludvig Åberg (vastustajina Max Homa ja Brian Harman) sekä Shane Lowry ja Sepp Straka (vastustajina Rickie Fowler ja Collin Morikawa), jotka ovat pelanneet seitsemän reikää.

Toistaiseksi tasaisin matsi on ollut viimeinen ottelupari Rory McIlroy ja Tommy Fleetwood vastaan Patrick Cantlay ja Xander Schauffele. Eurooppalaispari on voittanut neljännen reiän, viisi muuta reikää on tasattu.

Yhdysvallat ei ole vielä ollut yhdessäkään ottelussa johtoasemassa.

Kirjoittaja: Jere Jaakkola

29.09.2023 11:38

Ensimmäinen ottelupiste Euroopalle

Eurooppa otti Ryder Cupin ensimmäisen ottelupisteen Jon Rahmin ja Tyrrell Hattonin voitettua Scottie Schefflerin ja Sam Burnsin lukemin 4/3.

Eurooppalaispari hallitsi foursome-ottelua kolmannelta reiältä alkaen ja hävisi viidentoista reiän aikana vain yhden reiän.

Viktor Hovland ja Ludvig Åberg ovat jo varmistaneet Euroopalle seuraavan pisteen puolikkaan ja ovat lähellä tuoda seuraavan kokonaisen pisteen Euroopalle. Hovland ja Åberg johtavat omaa otteluaan neljällä reiällä, kun yhtä monta reikää on pelaamatta.

Kirjoittaja: Jere Jaakkola

29.09.2023 13:53

Iltapäivän Four-ball-matsit ovat käynnissä: tässä ovat peliparit

Ensimmäisen pelipäivän iltasessioihin lähdetään isäntien 4–0-johdosta. Pelimuoto on four-ball ja otteluparit seuraavat:

V. Hovland – T. Hatton vs. J. Thomas – J. Spieth
J. Rahm – N. Højgaard vs. S. Scheffler – B. Koepka
R. MacIntyre – J. Rose vs. M. Homa – W. Clark
R. McIlroy – M. Fitzpatrick vs. C.Morikawa – X. Schauffele

Kirjoittaja: Sami Sarpakunnas

30.09.2023 08:02

Eurooppa luottaa lauantain foursome-otteluissa tuttuihin pelipareihin

Luke Donald ei tehnyt muutoksia Ryder Cupin toisen foursome-session paripareihinsa. Team Europen kapteeni ilmoitti lauantaiaamun otteluihin täysin samat kaksikot kuin perjantain nelinpeleissä, jotka kotijoukkue vei puhtaasti 4–0.

USA sen sijaan hakee muutoksilla uutta virtaa. Rickie Fowlerin ja Collin Morikawan korvaa pari Justin Thomas-Jordan Spieth. Maailmanlistan ykkösen Scottie Schefflerin kanssa tutkaparin Sam Burnsin sijaan muodostaa nyt Brooks Koepka.

Lauantain foursome-ottelut:

8.35 Rory McIlroy-Tommy Fleetwood vs. Justin Thomas-Jordan Spieth
8.50 Viktor Hovland-Ludvig Åberg vs. Scottie Scheffler-Brooks Koepka
9.05 Shane Lowry-Sepp Straka vs. Max Homa-Brian Harman
9.20 Jon Rahm-Tyrrell Hatton vs. Patrick Cantlay-Xander Schauffele

Kirjoittaja: Marko Kuivasaari

30.09.2023 11:55

Pohjoismaalainen tutkapari rökitti jenkkejä ennätyslukemilla

Viktor Hovland ja Ludvig Åberg tekivät kovan tempun Marco Simone Golf & Country Clubilla meneillään olevassa Ryder Cupin toisessa foursome-sessiossa. He päihittivät parin Scottie Scheffler-Brooks Koepka hirmulukemin, 9/7, joka on haasteottelun 18-reikäisten matsien voittomarginaalien ennätys sekä paripelit että singelit huomioiden.

Edellinen ennätys oli peräisin Belfrystä vuodelta 1989, jolloin USA:n Tom Kite kuritti Howard Clarkia kaksinpeleissä luvuin 8/7. Paripelien aiempi ennätys oli tehty West Virginiassa, vuoden 1979 Ryder Cupissa. Tuolloin Hale Irwin ja Tom Kite jyräsivät foursomessa parin Ken Brown-Des Smyth numeroin 7/6.

Ryder Cupin kamppailut olivat vuoteen 1959 saakka kahden kierroksen otteluita. Vuonna 1961 Royal Lytham & St Annesissa ohjelmassa olivat ensimmäisen kerran 18 reiän matsit.

Kirjoittaja: Marko Kuivasaari

30.09.2023 14:18

Sytyttävätkö Max Homa ja Brian Harman USA:n takaa-ajoon?

Max Homa ja Brian Harman toivat Yhdysvalloille lauantain nelinpeleissä ensimmäisen kokonaisen voittopisteen kaadettuaan Shane Lowryn ja Sepp Strakan lukemin 4/2. USA:n kaksikko on mukana iltapäivän fourball-otteluissa, joissa jää nähtäväksi, onnistuuko tärkeän pisteen joukkueelleen hankkinut kaksikko käynnistämään vieraiden kiriä. Tehtävä on vaativa, sillä USA on Eurooppaa seitsemän pistettä perässä.

Homa ja Harman ovat ottelussaan paria Tommy Fleetwood-Nicolai Højgaard vastaan 1 up -johdossa.

USA:n kapteeni Zach Johnson valitsi odotetusti myös vakiintuneen parivaljakon Justin Thomas-Jordan Spieth vaikeuttamaan Justin Rosen ja Robert MacIntyren tehtävää. Ottelussa mennään ensimäisillä rei’illä tasatilanteessa. Muita pareja aamun foursome-otteluista Johnson ei iltapäivään tuonut.

Kotijoukkueen kaksikoista lauantain molemmat ottelut pelaavat aamulla säkenöineet Viktor Hovland-Ludvig Åberg (vs. Sam Burns-Collin Morikawa) sekä Matt Fitzpatrick-Rory McIlroy (vs. Patrick Cantlay-Wyndham Clark).

Ensin mainitut ovat kamppailussaan tilanteessa 2 down, Fitzpatrickin ja McIlroyn ottelu on tasan.

Yhdysvaltain joukkueesta Rickie Fowleria ei ole näkynyt avauspäivän foursome-session jälkeen kentällä. Vieraiden leirissä on tiettävästi ollut liikkeellä pientä virusta, joka mahdollisesti pitää Fowlerin sivussa.

Kirjoittaja: Marko Kuivasaari

01.10.2023 10:24

Sunnuntain singeleiden otteluparit on julkaistu

Ryder Cupissa on edessä ratkaisupäivä. Selvässä johdossa oleva Eurooppa tarvitsee Marco Simone Golf & Country Clubin kentällä pelattavissa kaksinpeleissä neljä pistettä ottaakseen Ryder Cup -pokaalin takaisin itselleen. Vierasjoukkueelta vaaditaan voittoon 8,5 pistettä. USA ei ole voittanut Eurooppaa sen kotikentällä 30 vuoteen.

Singeleiden otteluparit (ajat Suomen aikaa):

12.35 Jon Rahm vs. Scottie Scheffler
12.47 Viktor Hovland vs. Collin Morikawa
12.59 Justin Rose vs. Patrick Cantlay
13.11 Rory McIlroy vs. Sam Burns
13.23 Matt Fitzpatrick vs. Max Homa
13.35 Tyrrell Hatton vs. Brian Harman
13.47 Ludvig Åberg vs. Brooks Koepka
13.59 Sepp Straka vs. Justin Thomas
14.11 Nicolai Højgaard vs. Xander Schauffele
14.23 Shane Lowry vs. Jordan Spieth
14.35 Tommy Fleetwood vs. Rickie Fowler
14.47 Rober MacIntyre vs. Wyndham Clark

Lähetys Viaplayllä ja Viasat Sport Golf -kanavalla käynnistyy kello 12.30. Selostuksesta vastaavat Antti Vaalas ja Riku Soravuo.

Kirjoittaja: Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje