27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Ruuska on tiukassa paikassa Mallorcalla – pääkiertueen kortti uhkaa karata

Lauri Ruuska joutuu pelaamaan kaksi viimeistä kierrosta isommalla riskillä pystyäkseen hyökkäämään kohti kärkeä. Kuva: Getty Images.

Ruuska ei ole heittänyt kirvestä kaivoon, mutta viikonloppuna on onnistuttava erinomaiseti.

Lauri Ruuska teki Challenge Tourin finaalin toisella kierroksella tuloksen 74 (+2). Sen myötä hän siirtyi yhteistulokseen +6. Ruuska jakaa kilpailussa 30. sijaa, joskin toinen kierros jäi muutamalta pelaajalta hitusen kesken.

Kisan puolivälissä on jo selvää, että yltääkseen pääkiertueen korttiin on Ruuskan pelattava kaksi jäljellä olevaa kierrosta äärimmäisen hyvin. Käytännössä hänen olisi pystyttävä nousemaan kisan kärkikolmikkoon.

”Takamatkalla ollaan! Kyllä tässä joutuu vähän peliä kiristämään, jos meinaa vielä kärkeä saada kiinni. Huomenna on ilmeisesti taas kovaa tuulta tulossa, joten hyvällä pelillä iso nousu voisi olla mahdollista”, Ruuska pohti.

”Kenttä ei anna mitään ilmaiseksi. Griinejä pidetään hitaina tuulen takia ja graini on vahvaa, joten putteja on vaikea saada reikään. Tuuli myös pyörii ja on puuskaista monilla väylillä ja niiden kanssa pitää olla tarkkana. Voin uskoa, että jos telkkarista katsoo kisaa, niin saattaa ihmetellä, että mitä täällä oikein tapahtuu!” hän jatkoi.

Rankingissa Ruuskan kanssa lähes tasapisteissä oleva Julian Suri jakaa kahden kierroksen jälkeen viidettä sijaa, mutta se riittää tämänhetkisen tilanteen valossa nostamaan hänet rankingissa sijalta 29 vasta sijalle 25, kun 21 parasta saa pelioikeuden ensi kaudeksi DP World Tourille.

Lopullinen tilanne riippuu siitä, miten korteista taistelevat pelaajat kilpailussa sijoittuvat.

Lue seuraavaksi: Lauri Ruuskan ja haastajakiertueen korttijahti ratkee Mallorcalla

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje