5.3.–12.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][8]
KilpailuaSuomalaista

5.3.–12.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][8]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Rose jatkaa Chicagon kisan kärjessä

Justin Rose pitää eurooppalaisten toiveita korkealla FedExCupin tiivistyvässä taistelussa. © Getty Images

Justin Rose pitää eurooppalaisten toiveita korkealla FedExCupin voiton suhteen. Avauskierroksen jälkeen BMW Championshipiä johtanut britti sai paalupaikalle seuraa USA:n Mark Wilsonista. Kaksikko on 36 reiän jälkeen tilanteessa -11.

Rosen oli perjantain kierroksen lopussa kiinni yksin kärkipaikassa, mutta viimeisen reiän bogi toi Wilsonin tasoihin. Cog Hillillä ulosmenon 33 lyönnillä pelannut Rose teki avausyhdeksiköllä kolme birdietä ja yhden bogin. Päätösreiän bogin lisäksi Rose värkkäsi harmikseen sisääntulon toisen bogin 13. reiälle, mutta peräkkäiset (15 ja 16) eagle ja birdie pitivät hänet pinnalla.

FedExCupin pisteissä ykkösenä oleva Webb Simpson pelasi perjantaina Rosen tavoin tuloksen 68. Hän on kisassa kolmantena, kaksi lyöntiä kärkikaksikkoa perässä. Australian John Senden (-8) on neljäntenä.

Maailmanlistan ykkönen Luke Donald toipui perjantaina avauspäivän ongelmistaan (75). Tulos 66 nosti hänet tilanteeseen -1, jaetulle 27. sijalle. Donaldilla on silti tiedossa täysi työ säilyttää paikkansa himoitussa top-5:ssa (pisteissä) ennen Tour Championshipiä.

Muista eurooppalaisista Robert Karlsson (-2) on 24:ntenä. Martin Laird ja Sergio Garcia jakavat mm. Donaldin kanssa 27. sijaa.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje