25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista

25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Reavie lopetti murehtimisen

Polvi kestää ja peli kulkee. Chez Reavie pelasi perjantaina upeasti John Deere Classicissa. © Getty Images

Chez Reavielle muodostui polvileikkauksen jälkeisenä aikana suuremmaksi ongelmaksi ajatusten tasapaino kuin itse jalan kuntoutus. Hieman toista vuotta sitten polvioperaatiossa ollut Reavie näyttää saaneen asiat tärkeysjärjestykseen, sillä hän johtaa John Deere Classicia kahden kierroksen jälkeen.

”Puttipeliin on tällä hetkellä vahva luotto. Tiesin, että jos saan pallon vain griinille, niin mahdollisuudet birdieen ovat todella hyvät”, Reavie hehkutti toisen kierroksen jälkeisessä haastattelussa.

Asiat eivät olleet hänen kohdallaan yhtä selkeässä järjestyksessä vielä kauden alussa. Karsiutuminen toisensa perään hiersi pelaajan mieltä, joka tuntui kantaneen enemmän huolta menneisyydestä kuin tulevasta.

”Laskeskelin leikkauksen seurauksena menetettyjä kisoja ja tuloja, josta seurasi stressi. Kauden viidennen tai kuudennen kisan jälkeen päätin lopettaa turhan murehtimisen sijoituksista ja mistään”, Reavie sanoi. ”Sitten peli alkoi sujua.”

Vuonna 2008 Canadian Openin voittanut Reavie esitti perjantaina loistavaa peliä lyöden päivän parhaan tuloksen 62. Hän on kisan kärjessä kahden lyönnin turvin yhteislukemin -14.

John Deere Classicin voittoa puolustava Steve Stricker jakaa Steve Marinon kanssa toista sijaa tilanteessa -12. Jhonattan Vegas, Mark Wilson, Brendon de Jonge ja Kyle Stanley ovat neljä lyöntiä Reavieta jäljessä.

Huono kenraali tietää hyvää ensi-iltaa toivovat ainakin Louis Oosthuizen ja Stewart Cink. Kaksi edellistä British Openin voittajaa siirtyivät Illinoisissa laulukuoron puolelle voiden aloittaa keskittymisen ensi viikolla pelattavaan kauden kolmanteen major-turnaukseen.

John Daly oli menossa ensimmäisen kerran viikonlopun kierroksille seitsemään turnaukseen, kunnes TPC Deere Runin neljäs reikä (päivän 13:s) käänsi selkänsä ”Big Johnille”. Hän löi palloaan tuolla par-nelosella 13 kertaa ja hyvästeli paikalla olleet kannattajansa kierroksin 72-81.

”Tämä on julmaa menoa. Löysin varmasti kentän huonoimman paikan, sieltä ei yksinkertaisesti voinut lyödä palloa”, Daly selitti seitsemää muutaman metrin kerrallaan edennyttä lyöntiään.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje