27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista

27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Pulkkanen säilytti paalupaikkansa CT-kisassa, myös Lindell paineli helposti jatkokierroksille

Tapio Pulkkasen kauden avauskilpailu on edennyt mallikkaasti. Kuva: Getty Images

Tapio Pulkkanen ei ole tehnyt Kapkaupungin turnauksessa vielä ainuttakaan bogia.

Tapio Pulkkanen jatkoi vahvoja otteitaan Kapkaupungissa Etelä-Afrikassa meneillään olevassa Challenge Tourin kilpailussa. Hän käytti Bain’s Whisky Cape Town Openin toiseen kierrokseen 69 lyöntiä, ja siirtyi kokonaistilanteeseen -9.

Tällä tuloksella hän jakaa kärkipaikkaa peräti yhdeksän muun pelaajan kanssa.

Kisan paalulla 18 reiän jälkeen Bradley Bawdenin kanssa ollut Pulkkanen on pelannut kaksi kierrosta virheettömästi, eikä korttiin ole ilmestynyt bogeja. Perjantaina hän teki Royal Cape Golf Clubin kentällä kolme birdieä, kaikki parin alitukset syntyivät eri rei’illä kuin avauskierroksella.

Pulkkanen koki, että tuulinen iltapäivä teki tuloksenteosta aavistuksen vaikeampaa kuin torstaina.

”Tänään olin vähän enemmän taisteluasemissa. Muutamia hyviä par putteja tuli upotettua. Oli toki tuultakin iltapäivällä napsu enemmän kuin eilen aamulla. Se myös vaihteli jonkin verran, niin oli aika vaikea saada lähestymisiä lipun juureen”, hän kertoi.

Kauden toinen kilpailu etenee kohti viikonloppua poikkeuksellisen tasaisissa merkeissä, sillä kaikkiaan 18 pelaajaa on kahden lyönnin sisällä kärjestä.

Myös kilpailun toinen suomalainen, Oliver Lindell (-4) nähdään jatkokierroksilla. Hän aloitti perjantaina räväkästi kolmella peräkkäisellä birdiellä, mutta tämän jälkeen lento laantui.

”Ei juurikaan muutoksia eiliseen. Vaikeata oli kyllä alun jälkeen, mutta kiva on kuitenkin päästä viikonlopulle. Kivasti on pakka kasassa. Ei auta kuin mennä huomenna aamusta taas hommiin”, Lindell sanoi.

Monen viime viikolla kauden avauskilpailussa onnistuneen pelaajan tie nousi pystyyn 36 reiän jälkeen. SDC Openissa top 10:een sijoittuneista pelaajista kuusi saa kääntää katseensa ensi viikon turnaukseen.

Lue seuraavaksi: Pulkkasen huippukierroksen takana rohkea muutos viheriötyöskentelyssä

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)