11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Pettersen haastaa Tsengin Malesiassa

Uuteen nousuun menestymällä Malesiassa. Suzann Pettersen on maailmanlistalla kakkosena. Ykköseksi hän ei ole koskaan vielä yltänyt. © Getty Images

Uuteen

Kuala Lumpurissa pelataan viimevuotiseen tapaan LPGA Tourin kisa, toinen neljästä perättäisestä Aasiassa järjestettävästä. Osanottajalista on tavanomaistakin kansainvälisempi, mukana ovat lähes kaikki Euroopan Solheim Cup-joukkueen jäsenet. Kaikki 72 pelaajaa kiertävät neljä kierrosta. Voittajan osuus 1.9 miljoonan dollarin potista on 285.000

Ykkössuosikki on kuitenkin kuudesti kaudella voittanut Yani Tseng, joka kuitannee kauden päätteeksi kaikki mahdolliset palkinnot. Ensimmäistä kertaa myöskin rahalistan. Ero seuraaviin on murskaava.

Edellisviikolla Koreasssa epäonnistunut Suzann Pettersen( 63:s) on varmasti terävämmässä iskussa. Solheim Cupissa hän sai apinan selästään voittamalla viimein kuudennella yrittämällä kaksinpelinsä, vieläpä huippujännittävien vaiheiden ja kolmen perättäisen birdien avittamana. Michelle Wie kaatui todellisessa titaanien taistossa. Itseluottamus nousi monta astetta, mutta se ei vielä tuonut tulosta ensimäisessä Aasin kisassa.

”Korean kisa on syytä unohtaa ja nyt keskittyä täysillä tulevaan”, Pettersen kirjoittaa kotisivuillaan.

Caroline

Kolme kertaa LET:lla voittanut Caroline Hedwall ei varmasti ujostele tähtien seurassa. Ensimmäistä kauttaan ammattilaisena pelaava ruotsalainen on saavuttanut kolmessa LPGA Tourille laskettavassa kisasas kunnioitettavat sijoitukse 12., 30., ja 23.

Sitkeästi kiertää LPGA Tourin kisoja myöskin Tourilla 20 kertaa voittanut Laura Davies. Lähes mystistä on se, kuinka voitot ovat kiertäneet englantilaista legendaa jo kymmenen vuoden ajan , yli 200 kilpailua on mennyt voitoitta eikä nykyvire paljoa lupaile. Saman ajan kuluessa hän on kuitenkin voittanut LET:lla runsaasti kisoja, viimeksi kaudella 2010 Davies nosti pokaalin viidesti!

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje