Paltamo Open juhlii pyöreitä vuosia - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista
Finnish Tour - Kilpagolf

Paltamo Open juhlii pyöreitä vuosia

Paltamossa on lukuisia viheriöitä, jotka ovat vesiesteiden ympäröimiä. Kuva: Lassi Pekka Tilander.

Paltamon FT-kisassa on mukana 108 pelaajaa Suomen huipulta. Reijo Riihimäen harmiksi ET-tähtiä ei kuitenkaan kentällä nähdä.

Pohjois-Suomen kovatasoisin golfkilpailu, Paltamo Open, järjestetään tänä vuonna kymmenettä kertaa. Juhlavuoden kilpailu on yhden välivuoden jälkeen jälleen osa Audi Finnish PGA Golf Touria, ja kilpailuun on ilmoittautunut 108 pelaajaa.

Yritysvieraille suunnattu seminaaritapahtuma on kuulunut aina oleellisena osana Paltamo Openin kisaviikkoon. Kaksipäiväiseen seminaariin osallistuvat yritykset ovat olleet elinehto kilpailun järjestämiselle.

”Meillä ei ole varsinaista pääsponsoria tässä, vaan seminaariin osallistuvat joukkueet ovat omalla panoksellaan mukana kilpailun palkintopotissa”, kilpailun järjestämisestä vastaava Reijo Riihimäki sanoo.

Riihimäki on tullut tunnetuksi suomalaisen kilpagolfin vankkana tukijana, ja siitä Paltamo Openissakin on kyse.

”On aika raju puristus laittaa tämä kilpailu kasaan, mutta sitten kun näkee meidän vieraat ja kilpapelaajat tyytyväisinä, niin se palkitsee. Suomalaisen golfin eteen tätä kuitenkin tehdään”, Riihimäki muistuttaa.

Hyvä palaute ja tyytyväiset pelaajat innostavat Reijo Riihimäkeä järjestämään Paltamo Openin vuodesta toiseen. Kuva: Juha Hakulinen.

Paltamo on tullut tunnetuksi upeista maisemistaan, ja kenttä jaksaa ihastuttaa pelaajia vuodesta toiseen. Kenttä on myös kilpapelaajien mieleen, sillä se tarjoaa monipuolisen haasteen, eikä päästä pelaajia helpolla.

Riihimäki on seurannut tyytyväisenä, kuinka ison jalansijan Paltamo Golf on saanut Pohjois-Suomen kenttien joukossa. Paltamo Openin 10-vuotisen historian aikana kenttä on mennyt isoin harppauksin eteenpäin.

”Tämä on ollut aina Suomen top 10 -kenttä, ja palaute on ollut joka vuosi yhtä jäätävää. Kenttä on ollut joka vuosi hyvässä kunnossa, kun ottaa huomioon, kuinka pohjoisessa olemme.”

Korona-aika on tehnyt kilpagolfareiden arjen haastavaksi, mutta nyt kun kilpailukausi on saatu Suomessa käyntiin, Riihimäki olisi mielellään nähnyt Euroopan-kiertuetta pelaavat suomalaishuiput kisailemassa Paltamossa.

”Olisin halunnut nähdä heidät täällä pelaamassa ihan golfin eteenpäin viemisen takia. Nyt olisi ollut sauma tehdä se”, Riihimäki sanoo.

Keskiviikkona käynnistyvässä kilpailussa on kuitenkin mukana monia mielenkiintoisia nimiä, muun muassa viime viikonloppuna Hill Side Golfissa pelatussa kauden ensimmäisessä Audi Finnish PGA Golf Tourin kilpailussa toiseksi sijoittunut Matias Honkala, Paltamossa aina vakuuttavasti esiintynyt Peter Erofejeff ja naisten Euroopan-kiertueella pelaavat Ursula Wikström ja Noora Komulainen.

Linkki pelaajalistaan: https://finnishtour.fi/kilpailut/#/competition/2256915/players/0/all

Lähde: Tiedote

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)

  • golftintti says:

    Kiitos Retsi! Hattulalaiset, varmaan myös Paltamolaiset, ovat jatkuvasti ihmeissään mitä kaikkea olet tehnyt ja teet suomalaisen golfin eteen. Meillä on hieno hyvin hoidettu kenttä, puitteet kunnossa, klubi toimii – ja kaikki tämä pienellä jäsenmaksulla. Pelioikeus on edullinen, mutta niin on myös satunnaisesti pelaavien greenfee. Seniorit arvostettuja ja -toiminta vilkasta. 10 pistettä!