11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Nordic League

Mommo ja Salminen kärjessä Paltamossa

Janne Mommo johtaa Paltamossa ennen kahta viimeistä kierrosta. Kuva Linna Golfista heinäkuulta.

Janne

Oulujärven rannalla sijaitseva Paltamo Golf toimii Nordic League –golfkiertueeseen kuuluvan Paltamo Openin näyttämönä loppuviikosta. Palkintopotti on 40 000 euroa. Kilpailu on palkintopotiltaan suurin kun otetaan huomioon ne kisat joissa on vain suomalaisia osallistuja.Kilpailun voittaja kuittaa 7200 euron ykkösrahat.

Tuuleton ja auringonpaisteinen päivä yhdessä erinomaisessa kunnossa olevan kentän kanssa antoivat pelaajille olosuhteet hyvien tulosten tekemiseen.

Ensimmäisen päivän jälkeen kilpailun johdossa pelaavat Nokian Janne Mommo sekä Suur Helsingin amatööri Tuomas Salminen tuloksella 66, joka on samalla myös Paltamon Golfin uusi kenttäennätys. Mommon putteri oli kuumana, hän teki peräti yhdeksän birdietä, mahtavaa kierrosta himmensi kuitenkin yksi triplabogey.

Kolmantena on Nurmijärven Henri Satama lyönnin kärkiparia jäljessä. Kisan 85:sta pelaajasta 17 kiersi kentän alle ihannetuloksen.

Ennakkosuosikeista avoimen amatöörimestaruuden aikaisemmin tänä vuonna voittanut Albert Eckhart (69), Virvik Golfin Janne Kaske (69) ja Aasian kiertueella pääasiassa pelaava Kalle Samooja (70) ovat suurimmmat haastajat kärkikolmikolle .

Kilpailu jatkuu perjantaina klo 08:30 alkaen ja lauantain finaalikierrokselle pääsee 45 parasta ammattilaista. Kärkiryhmä starttaa toiselle kierroksella klo 9:57.

Anssi Kankkonen / Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje